Ahmet'in Öldüğü Düğüne Polis 1 Gün Önce Baskın Yapmış - Son Dakika
Güncel

Ahmet'in Öldüğü Düğüne Polis 1 Gün Önce Baskın Yapmış

Ahmet\'in Öldüğü Düğüne Polis 1 Gün Önce Baskın Yapmış

Adana'da 13 yaşındaki Ahmet Vadi'nin kutlama için ateş edilmesi sonucu öldüğü düğüne, polisin bir gün önce de baskın yapıp 1 kişiyi gözaltına aldığı ortaya çıktı.

26.01.2015 14:30  Güncelleme: 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 13 yaşındaki Ahmet Vadi'nin kutlama için ateş edilmesi sonucu öldüğü düğüne, polisin bir gün önce de silah kullanıldığı için baskın yapıp 1 kişiyi gözaltına aldığı ortaya çıktı. Vadi'nin ölümüyle ilgili ise 4 kişi gözaltına alındı, tabancayı ateşleyen şüpheli aranıyor.

Merkez Yüreğir İlçesi'nde Şanlıurfalı ailelerin yaşadığı Koza Mahallesi'nde oturan Aşan ailesinin çocukları İbrahim Aşan'ın düğünü için aşiret bir araya geldi. Geçen cuma günü başlayan düğünün son günü olan pazar sabahı gelin almak için araç konvoyu oluşturuldu.

Başak Mahallesi'ndeki kız evine gidip gelini alanlar, düğün konvoyu turuna çıktı. Düğün konvoyu Yeşil Bağlar Caddesi'ne geldiği sırada araçlardan birinden havaya tabancayla ateş açıldı.

Bu sırada kurşunlardan biri, konvoyda bulunan 01 JJ 044 plakalı minibüsün bagajı camını delip, Ahmet Vadi'nin göğsüne isabet etti. Ahmet Vadi, ilk olarak cadde üzerinde bir sağlık kabinine götürüldü. Daha sonra Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ahmet Vadi, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberi üzerine hastaneye akın eden Vadi'nin yakınları sinir krizi geçirdi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Ortaokul 2'nci sınıf öğrencisi Ahmet Vadi'nin cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Kurşunun göğsünden girip, sırtından çıktığı belirlenen Vadi'nin cenazesi otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Vadi'nin cenazesi götürüldüğü Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Oğlunun ölümüne neden olan düğün magandasının bulunup adalete teslim edilmesini isteyen baba İbrahim Vadi, gözyaşlarına boğuldu.

BİR GÜN ÖNCE DE POLİS BASMIŞ

Vadi'nin ölümüne neden olan tabancayı ateşleyen şüpheli aranırken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Bu arada aynı düğüne bir gün önce akşam da yoğun silah ateş edildiği ihbarı üzerine polis baskını yapıldığı ortaya çıktı.

Düğünün yapıldığı bölgeye giden polis ekiplerinin pompalı tüfekle ateş ettiği belirlenen 1 kişiyi gözaltına aldığı, ancak vatandaşların engellemek için direndiği belirtildi. Vatandaşların kaçırmaya çalıştığı ismi açıklanmayan şüphelinin ifadesinin ardından serbest bırakıldığı, polis gelince gizlenen tüfeğin ise arandığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ahmet'in Öldüğü Düğüne Polis 1 Gün Önce Baskın Yapmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement