Adana Aski'den Tbf Başkanı Erdenay'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Adana Aski'den Tbf Başkanı Erdenay'a Ziyaret

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ'nin yöneticileri, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay'ı ziyaret etti.

21.04.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ'nin yöneticileri, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Harun Erdenay'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kulüp başkanı Rahmi Pekar ve genel menajer Fatih Yücel, Erdenay'ı ziyarette bulundu.

Pekar, ziyarette, kadınlar basketbol ligine verilen desteğin artık daha hissedilir olduğunu, ligin isim sponsorluğu ve naklen yayın gibi yıllardır çözüme muhtaç birçok hususun bu sezon olumlu şekilde sonuçlandığını belirtti.

Ligin, artık marka olma yolunda olduğunu aktaran Pekar, şunları kaydetti:

"Emeklerinden dolayı Harun Erdenay'a teşekkürlerimi sunuyorum. Adana'da yapımına başladığımız Adana ASKİ Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nun inşaatı devam ediyor. İnşallah tamamlandığında bu salonu hep birlikte açacağız. Türk sporuna hizmet etmeye devam edeceğiz."

Federasyon başkanı Erdenay da Adana ASKİ'nin Ceyhan'dan bu yana yılların birikimi ve altyapı organizasyonuyla ligin değerlerinden biri olduğunu belirterek, "Şu anda devam etmekte olan spor salonu projesi gerçekten örnek bir proje. Her aşamasında bu projenin yanında olacağız. Kendilerine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Pekar, Erdenay'a Karatepe el dokuması kilim hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Aski'den Tbf Başkanı Erdenay'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement