Adana Bağımlı Çift, Eroin Parası Için Çocukların Küpesini Gasp Etti - Son Dakika
Güncel

Adana Bağımlı Çift, Eroin Parası Için Çocukların Küpesini Gasp Etti

Adana Bağımlı Çift, Eroin Parası Için Çocukların Küpesini Gasp Etti

Bağımlı çift, eroin parası için çocukların küpesini gasp ettiADANA'da madde bağımlısı 23 yaşındaki Yunus Gezek ile aynı yaştaki eşi Tülay Gezek, uyuşturucu parası için, 'Şeker ve çikolata alacağım' diyerek kandırdıkları 6 kız çocuğunun küpesini gasp yaptı.

07.12.2016 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımlı çift, eroin parası için çocukların küpesini gasp etti

ADANA'da madde bağımlısı 23 yaşındaki Yunus Gezek ile aynı yaştaki eşi Tülay Gezek, uyuşturucu parası için, 'Şeker ve çikolata alacağım' diyerek kandırdıkları 6 kız çocuğunun küpesini gasp yaptı.

Merkez Yüreğir ilçesinin 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan uyuşturucu bağımlısı Yunus Gezek, 2 yaşındaki oğlunun annesi Tülay Gezek'i de uyuşturucuya alıştırdı. Bağımlı çift, uyuşturucu alacak para bulamayınca, gasp yapmaya karar verdi. Kadın olduğu için dikkat çekmeyen Tülay Gezek, sokakta oynayan çocukların yanına yaklaşıp, yakınlık kurdu. Kız çocuklarına "Seker alacağım, çikolata vereceğim" diyerek kandırıp, evlerinin önünden uzaklaştırıp kulağındaki küpeleri zorla alan Tülay Gezek, eşi Yunus ile birlikte kuyumcuya satıp parası ile uyuşturucu aldı. Tülay Gezek, aynı yöntemi kullanarak 20 gün içerisinde yaşları 3 ile 6 arasında değişen 6 kız çocuğunun altın küpesini çaldı. Vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 19 Mayıs ve Anadolu mahallelerinde geniş çaplı araştırma başlattı. Bölgedeki kuyumcuları araştıran ekipler, Yunus ve Tülay Gezek'in eşkalini belirledi. Ekipler, genç çifti bulmak için çalışma yaparken, Dedekorkut Mahallesi'nde oturan 6 yaşındaki M.B.'nin küpesi yine aynı yöntemle çalındı. Çift, çaldıkları Çukurova Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuya götürüp sattı. Parayı alan çift, kuyumcudan çıkarken Gasp Bürosu ekiplerince suç üstü yakalandı. Uyuşturucu madde bulundurmak, satmak ve kullanmak suçlarından poliste çok sayıda kaydı bulunan Yunus Gezek, gözaltındaki sorgusunda "Uyuşturucu parası bulabilmek için bu yolu seçtim" diyerek suçunu itiraf etti. Bağımlı olmadığını söyleyen Tülay Gezek ise ifadesinde eşi Yunus Gezek'i suçlayarak, "Eşim beni bu işe zorladı. Pişmanım" dedi. Adliyeye sevk edilen Yunus Gezek tutuklanırken, Tülay Gezek ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Bağımlı Çift, Eroin Parası Için Çocukların Küpesini Gasp Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement