Adana Bakandan Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Adana Bakandan Başsağlığı Ziyareti

Adana Bakandan Başsağlığı Ziyareti

Pozantı Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı: 2 polis şehit, 2 PKK'lı öldürüldü (ek) BAKANDAN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Pozantı'da şehit olan polislerin ailelerini ziyaret edip başsağlığı diledi.

31.07.2015 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pozantı Emniyet Müdürlüğü'ne silahlı saldırı: 2 polis şehit, 2 PKK'lı öldürüldü (ek)

BAKANDAN BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Pozantı'da şehit olan polislerin ailelerini ziyaret edip başsağlığı diledi. İlk olarak şehit polis memurlarından Serdar Kazar'ın ailesinin yaşadığı Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Serinevler Camii'nin bahçesinde oluşturulan taziye yerine gelen Bakan İslam, Adana Valisi Mustafa Büyük ile birlikte şehidin babası Adem Kazar ve kardeşi Yusuf Kazar ile yakınlarına başsağlığı diledi. Caminin yanındaki şehit evine de giden Bakan İslam, şehidin annesi Hatun Kazar'ın acısını paylaştı.

AKLI SELİM NİYAZ EDİYORUM

Basın mensuplarına açıklama yapan Bakan İslam, şunları söyledi: "Allah'tan her iki şehidimize de rahmet niyaz ediyorum, her iki ailenin de çalışma arkadaşlarının da milletimizin de başı sağolsun. Bu bir kaç haftadır karşılaştığımızın menfur saldırıların son halkası oldu. Türk milletinin sabrını sınıyorlar diyelim. Allah onlara akıl fikir versin. Bu çok alçakça birşey. Vatan görevini yapan isanlara alçakça yaklaşmak, gece yarıları pusu kurarak onlara saldırmak, masum insanların emniyeti için, kendileri için, onların eş dost yakınları için, akrabaları için çalışan insanlara bunu yapmak hiçbir makul kelimeyle ifade edilebilecek birşey değil. Ben aklı selim niyaz ediyorum onlar için de. Bugünleri aşacağız inşallah. Şehitlerimiz de elbette onlar ölü değiller diriler biliyorsunuz. Ama aileler için zor bir süreç tabiki. Gencecik fidanlarından ayrılmak o kadar kolay tolere edilebilecek birşey değil. Devlet olarak bakanlık olarak biz daima onların yanındayız. Evlatlarının boşluğunu elbette dolduramayız ama elimizden gelen her türlü desteği onlara vereceğiz."

Buradan merkez Seyhan İlçesi'ndeki Fevzipaşa Mahallesi'nde bulunan şehit İsa İpek'in baba evine geçen Bakan Ayşenur İslam, şehidin babası Mümin ve annesi Durdu İpek'e başsağlığı diledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Bakandan Başsağlığı Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement