Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Kuruldu - Son Dakika
Spor

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Kuruldu

Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Kuruldu

Adana’da bulunan Beşiktaşlı iş adamları biraya gelerek Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneğini (ABİSAD) kurdular.

27.01.2016 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da bulunan Beşiktaşlı iş adamları biraya gelerek Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneğini (ABİSAD) kurdular. Aynı zamanda Beşiktaş kongre üyesi olan Dernek Başkanı Vedat Kolcuoğlu, amaçlarının birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Adana'da iyi bir altyapı oluşturmak olduğunu söyledi.

Park Zirve'de kahvaltıda bir araya gelen ABİSAD üyeleri Başkan Vedat Kolcuoğlu'ndan derneğin hedefleri ve yapılacaklar hakkında bilgiler aldılar. Kolcuoğlu, Adana'da bulunan Beşiktaşlı iş adamlarını dernek çatısı altında topladıklarını belirterek, "Amacımız Adana'da gençlerimize sahip çıkarak kulübümüze altyapı sağlamak. İlk etapta ise kulübümüz başkan ve yöneticileri ile uyum içinde çalışarak Adana'ya Beşiktaş altyapı spor kompleksi sağlamak olacaktır. Bunun için de 15-20 dönümlük bir arazi bulmak için çalışmalarımıza başladık" dedi.

ÜYELİK PLAKETLERİ VERİLDİ

Şu anda toplamda 47 üye sayısına ulaştıklarını anlatan ABİSAD Başkanı Vedat Kolcuoğlu, "Hep birlikte yapacağımız çalışmalarla Adana'ya bir de Beşiktaş Koleji kazandırmak istiyoruz. Ayrıca Adanalı gençleri her türlü spor branşlarında yetiştirmek istiyoruz. Bu anlamda dernek olarak Adanaspor ve Adana Demirspor kulüpleri ile iş birliği yapma kararı da alınmıştır. Üyelerimize Mayıs 2015'te kurulan derneğimize vermiş olduğu desteklerden teşekkür ediyorum" diye konuştu.

27 Mayıs 2015'te Vedat Kolcuoğlu Başkanlığındaki ABİSAD'ın kurucu üyeleri arasında ise Tarkan Kulak, Vedat Gizer, Yıldıray Arıkan, Saadettin Gen, Tuncay Gerdan, Vedat Sabancı, Cüneyt Gizer, Murat Şan, Berdan Yerlikaya, H.Levent Altınbilek, İsmail Özyıldız, Sistemkar Bolsoy ve Hakan Tüyan gibi isimler yer alıyor.

Başkan Kolcuoğlu, yeni üyelerde ise Ömer Faruk Sakarya, Osman Bağış, Mustafa Nağaş, Tahir Zaimoğlu, Korhan Yağ, Melih Kahraman, Nezihi Kurdoğlu, Semih Karademir gibi bir çok Adana'nın tanınmış iş adamlarının bulunduğunu belirterek, üye olmak isteyenlerin ise internet üzerinden başvuru yapabileceklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Beşiktaşlı İş Adamları Derneği Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement