Adana Büyükşehir Belediyesi'nden, Los Angeles'e Bayrak Cevabı - Son Dakika
Güncel

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden, Los Angeles'e Bayrak Cevabı

Adana Büyükşehir Belediyesi\'nden, Los Angeles\'e Bayrak Cevabı

Los Angeles'te Starbucks Kafe'lerden indirilen Türk bayrağını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'daki Starbucks'lara astırdı.

22.02.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Los Angeles'te Starbucks Kafe'lerden indirilen Türk bayrağını, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana'daki Starbucks'lara astırdı.

Los Angeles'teki Starbucks Kafe'lerden, bu şehirde yaşayan Ermeniler'in tepki göstermesi üzerine, Türk bayraklı posterleri kaldıran kahve zincirine yanıt Adana'dan geldi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatı üzerine, Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, kentte faaliyet gösteren Starbucks Kafe'lere Türk bayrağı astı. Zabıta ekipleri, Real M1 Tepe Alışveriş Merkezi, Optimum Alışveriş Merkezi, Turgut Özal Bulvarı, Kenan Evren Bulvarı gibi noktalarda faaliyet gösteren Starbucks Kafe'lerin en görünen noktasına Türk bayrağı astı. Starbucks zincirinin Türkiye'de ve Adana'da da çok sayıda şubesi bulunduğunu hatırlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şöyle dedi:

"Her yıl olduğu gibi, bu yıl da 24 Nisan'da, ülkemize ve Türk Milleti'ne yönelik haksız suçlamalarda bulunmaya hazırlanan Ermeni Diasporası, Los Angeles'te yaşayan kalabalık Ermeni nüfusunun yapabileceği baskıyı kullanarak, bu şehirdeki Starbucks'lardan bayrağımızın yer aldığı posterleri kaldırtmıştır. Ermenilerin tepkisini kabul ederek bu haksızlığa ortak olunmasını da doğru bulmuyoruz. Bu yıl 24 Nisan'da, Ermeni Diasporası, Türk Milleti'ne ve Türkiye'ye karşı her zaman olduğundan daha fazla saldırıda bulunacaktır. Sözde Ermeni Soykırımının 100'üncü Yılı olarak gördükleri bu yılda, işe böyle bir bayrak kaldırma kampanyasıyla başladı. Biz de Adana'da faaliyet gösteren Sturbucks şubelerine şanlı Türk bayrağımızı asarak, bu saldırıya karşılık verdik. Bayrağımız bizim için kutsaldır ve bu ülkemizin her noktasında, sonsuza kadar dalgalanacaktır."

Ziyapaşa Starbucks'a Türk bayrağı asılması sırasında Adanalılar da alkışlarla zabıta ekibine destek verdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Büyükşehir Belediyesi'nden, Los Angeles'e Bayrak Cevabı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement