Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ABD'de Ödül - Son Dakika
Güncel

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ABD'de Ödül

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne teknoloji ödülü verildi.

28.09.2014 10:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi, teknoloji alanında yaptığı çalışmalar sayesinde ABD'de "Avrupa'da Teknolojiyi En İyi Kullanan Belediye" ödülüne layık görüldü.

ABD'nin en büyük teknoloji ve internet birliği olarak kabul edilen Internet Marketing Association (IMA) tarafından Las Vegas şehrinde düzenlenen IMA Impact ödül töreninde Adana Büyükşehir Belediyesi'ne "Avrupa'da Teknolojiyi En İyi Kullanan Belediye" ödülü verildi.

ABD'deki yerel yönetimlerden temsilcilerin de hazır bulunduğu törende açılış konuşmasını Google Uluslararası Marka Direktörü Joe DeMike yaptı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de IMA konferansı çerçevesinde yaptığı "Kamu Yönetiminde Teknoloji ve Şeffaflık" konulu sunumunda teknoloji şirketlerini Adana'da yatırım yapmaya davet etti.

Başkan Sözlü, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, "ABD'de böylesine köklü bir kuruluştan ödül almak Türkiye ve Adana adına büyük bir gurur. Adana'ya teknoloji adına yaptığımız yatırımları devam ettirerek şehrimizi her anlamda geleceğe hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Temaslarımız sırasında ABD'deki şirketlerin ve kurumların Adana'ya gösterdiği yoğun ilgi bizi memnun etti" dedi.

Sözlü'ye Nevada ziyaretinde Genel Sekreter Yardımcısı ve Altın Koza Film Festivali Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avşar, ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Hukuk Danışmanı Ömer Güner Sazak ve ATA Ekonomik Danışmanlık Şirketi Başkanı Ahmet Atahan eşlik etti. Heyet, temasları çerçevesinde Las Vegas Belediye Başkanı Carolyn G. Goodman ile de görüştü.

Aralarında Facebook, Google, IBM, Microsoft gibi dünya devlerinin de bulunduğu 900 binin üzerinde üye sayısıyla IMA, dünyanın en hızlı büyüyen internet pazarlama grupları arasında yer alıyor. - California

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Büyükşehir Belediyesi'ne ABD'de Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement