Adana Canik Belediyespor'un Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Adana Canik Belediyespor'un Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk Toprağa Verildi

Adana Canik Belediyespor\'un Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk Toprağa Verildi

Anadolujet Botaşcup Kadınlar Basketbol Turnuvası için geldiği Adana'da hayatını kaybeden Samsun Canik Belediyespor antrenörü Mehmet Can Öztürk, memleketi Adana'da toprağa verildi.

18.10.2016 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolujet Botaşcup Kadınlar Basketbol Turnuvası için geldiği Adana'da hayatını kaybeden Samsun Canik Belediye spor antrenörü Mehmet Can Öztürk, memleketi Adana'da toprağa verildi. 1 hafta önce aort damarında yırtık nedeniyle yapılan ameliyatın ardından alındığı yoğun bakımda hayatını kaybeden Mehmet Can Öztürk için memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Ceyhan Spor Salonu'nda tören düzenlendi.

Spor camiası tarafından sevilen antrenör Öztürk'ün naaşı burada Türk bayrağına sarıldı. Öztürk'ün yakınları ve çalıştırdığı Samsun Canik Belediyespor ve Botaşspor oyuncuları ile antrenör arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.

'SAMSUN'DA İSMİNİ YAŞATACAĞIZ'

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Öztürk'e Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerken, "Takımdaki ikinci yılını tamamlamak üzere olan Mehmet Can Öztürk gibi ahlaklı, dürüst, çalışkan ve hedefleri olan bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Koyduğumuz hedeflere birlikte ulaşmıştık. Bu sezonki hedeflerimiz Avrupa'da oynamaktı. Maçımızı yaptık, hak kazanmıştık. Mehmet Can Öztürk inançlı, değerlerini yerine getiren, sürekli üreten ve yetiştiren bir insandı. Sadece Adana'nın çocuğu değil Mehmet Can hocamız, artık Samsun'un da bir evladı. Basketbol alanında omurgalı bir şekilde kendi değerlerine bağlı hocanın adını inşallah Samsun'da yaşatacağız. Var olan spor tesislerinde ismini yaşatacağız. Onun ilkelerini oraya yazacağız. Burada yetişecek olan sporcuların o ilkelerle büyüyeceğini ve geleceğe koşacağını inşallah hep birlikte göreceğiz." BOTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Gazi Çelik ise, sözün bittiği, artık duanın başladığı noktada olduklarını dile getirerek "Dünyada iyi bir iz bırakmak, rahmetle anılmak istiyorsak güzel eserler bırakmalıyız. Mehmet hocamız da bunlardan birisiydi" dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Öztürk'ün arkadaşlarının da anısına konuşmalar yaptığı törende, yakınları, arkadaşları ile çalıştırdığı Canik Belediyespor'un basketbolcuları gözyaşlarını tutamadı. Törene, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, ASKİ Genel Müdürü ve ASKİ Başkanı Rahmi Pekar, Canik Belediyespor Başkanı Ercan Bayrak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Adana Temsilcisi Rıza Öztürk de katıldı.

Öztürk'ün cenazesi, öğlen namazını müteakip Buğday Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Ceyhan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Canik Belediyespor'un Baş Antrenörü Mehmet Can Öztürk Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement