Adana Cinayet Zanlılarının Anne ve Ağabeyinin Yaşadığı Ev Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Adana Cinayet Zanlılarının Anne ve Ağabeyinin Yaşadığı Ev Kundaklandı

Adana 'da kendilerini dolandırdıkları iddiasıyla, 27 yaşındaki Gökhan Nas'ı döverek öldüren arkadaşları 28 yaşındaki Mehmet Sait Süslü ile 30 yaşındaki Halil Süslü kardeşlerin, annesi ve ağabeyinin yaşadığı ev pompalı tüfekle ateş açıldıktan sonra, molotofkokteyli atılarak ateşe verildi.

19.02.2017 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana 'da kendilerini dolandırdıkları iddiasıyla, 27 yaşındaki Gökhan Nas'ı döverek öldüren arkadaşları 28 yaşındaki Mehmet Sait Süslü ile 30 yaşındaki Halil Süslü kardeşlerin, annesi ve ağabeyinin yaşadığı ev pompalı tüfekle ateş açıldıktan sonra, molotofkokteyli atılarak ateşe verildi. Olay,saat 02.00 sıralarında, merkez Yüreğir ilçesi Yunus Emre Mahallesi 936 Sokak'ta bulunan cinayet zanlıları Mehmet Sait Süslü ve Halil Süslü kardeşlerin, annesi Emine Süslü ile ağabeyleri İbrahim Süslü 'nün yaşadığı evde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından pompalı tüfekle ateş edildi.Bir süre ateş edildikten sonra el yapımı molotofkokteyli atılarak ev ateşe verildi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine, İtfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken ev kullanılamaz hale geldi.Ev içerisinde inceleme yapan ekipler kimsenin olmadığını tespit etti.

Polis,evin çevresindeki boş pompalı tüfek kartuşlarını ve molotofkokteyli şişelerini toplayarak, saldırının kim yada kimler tarafından yapıldığını tespit etmek için, geniş çaplı soruşturma başlattı.Dün polis ekipleri merkez Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilin koltuklarında kan izine rastlamış, otomobili en son Gökhan Nas'ın kullandığını tespit etmişti.

Yapılan araştırmada Gökhan Nas'ın en son birlikte çalıştıkları Mehmet Sait Süslü ile görüştüğünü tespit ederek gözaltına almıştı. Mehmet Sait Süslü sorgusunda Gökhan Nas'ı ağabeyi Halil Süslü ile birlikte darbederek öldürdüklerini, daha sonrada merkez Seyhan ilçesi Bahçelievler Mahallesi'ndeki moloz birikintisi bulunan bir araziye gömdüklerini itiraf etmişti. Burada yapılan kazı çalışmasında, Gökhan Nas'ın cesedi bulunmuştu.

DOLANDIRICILIK İDDİASI

Gökhan Nas'ın kendilerini dolandırdığını iddia eden Mehmet Sait Süslü, şunları anlattı:

"Gökhan, 'bir adam var dolandırıcağız' dedi. Adamın evine pimapen işi yapacaktık. Adamdan 4 bin lira almış, biz işe başladık, bize 50 lira verdi. Paranın az olduğunu söyledik, hepsini kendine aldı, bize vermedi. Vatandaştan almak isteyince de engel oldu. Akşam konuşmak için çağırdık, arabanın içerisinde konuşurken tartışma çıktı. Dövdük, hareketsiz kalınca da getirip gömdük."demişti.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından,Nas'ın cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılmış,firari olan,Halil Süslü'yü yakalamak için polis çalışma başlatmıştı.

Adana Cinayet Zanlılarının Anne ve Ağabeyinin Yaşadığı Ev Kundaklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Cinayet Zanlılarının Anne ve Ağabeyinin Yaşadığı Ev Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement