Adana'da 27 Torbacı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adana'da 27 Torbacı Tutuklandı

Adana\'da 27 Torbacı Tutuklandı

Adana'da 27 torbacı tutuklandı VIDEO YOK ADANA'da Uyuşturucu Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 5 günde yaptığı operasyonlarda 31 torbacıyı gözaltına aldı.

06.01.2016 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 27 torbacı tutuklandı

VIDEO YOK

ADANA'da Uyuşturucu Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 5 günde yaptığı operasyonlarda 31 torbacıyı gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerin 27'si tutuklandı.

Narkotim Büro Amirliği ekipleri, yeni yılın ilk 5 gününde merkez Seyhan, Çukurova, Sarıçam ve Yüreğir ilçelerine değişik adreslere baskınlar düzenledi. Ekiplerin yaptığı çalışmalarda, 52 kilo 950 gram satışa hazır esrar,168 adet uyuşturucu hap, 30 paket metamfetamin maddesi, 1 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği belirlenen 37 bin 200 TL tutarında para ele geçirildi. Operasyonlarda torbacılık yaptığı iddiası ile H.S., U.E.E., M.N., S.Y., S.S.D., Ş.Ş., F.Ö., A.Ş., M.B., M.B., M.K., M.E.B., B.A., M.K., A.A., G.Y., N.Ç., D.A., E.A., E.I., M.K., M.Ş., M.K., R.K., İ.S., A.Ö., Z.D., K.V., M.T., T.Ö. ve E.M. gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen sokak satıcılarından 19 yaşındaki M.K., uyuşturucu ile ilgisi olmadığını ileri sürerek "Ben ünlü bir yankesiciyim, profesyonel bir soyguncuyum, uyuşturucu ile benim işim olmaz. Bir silah yakaladılar, önce gidip fuhuşu bitirin"dedi. Uyuşturucu madde ticareti yapmaktan işlem yapılan şüphelilerin 27'si tutuklandı, 4'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da 27 Torbacı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Kendal: Bitirince hepsini elinize saglik 0 0 Yanıtla

Advertisement