Adana'da 7 Sendikaya Hizmet Dairesi - Son Dakika
Yerel

Adana'da 7 Sendikaya Hizmet Dairesi

Adana\'da 7 Sendikaya Hizmet Dairesi

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı 7 sendikanın Adana şubesinin yer aldığı hizmet dairesinin açılışı yapıldı.

14.05.2012 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Konfederasyonu'na bağlı 7 sendikanın Adana şubesinin yer aldığı hizmet dairesinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan ile Eğitim-Bir-Sen adına Genel Sekreter Ahmet Özer katıldı.

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer yaptığı açılış konuşmasında, "Adana'da Eğitim-Bir-Sen şubeleri olarak altı bin üyemize, Büro Memur-Sen, Diyanet-Sen, Toç Bir-Sen, Bayındır Memur-Sen, Birlik Haber-Sen ve Kültür Memur-Sen Adana şubeleriyle birlikte on bine yakın memur-sen üyesine hizmet verecek olan yeni hizmet binamızın merkezi bir yerde açılmasıyla birlikte etkinliklerimiz ve eylemlerimiz daha çok paylaşılarak ses getirecek ve etkililiğimiz artacaktır" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer de 14 Mayısta toplu sözleşmeyle ilgili olarak açıklama yapacak olan hükümetten milyonlarca memur ve memur emeklisinin beklentilerini karşılayacak oranda açıklamalarda bulunması gerektiğini belirterek, özellikle ilk açıklamanın ek ödemede unutulan öğretmen ve öğretim görevlilerinin ek ödeme alması yönünde olması gerektiğini söyledi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Abdulrezzak Antaki Vakfı İşhanı'ndaki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Memur-Sen Konfederasyonu'nun gün geçtikçe yetkili olduğu iş kolu sayısını artırdığını söyledi.Bu yılda yetkili sendikalara yenisini ekleyeceklerini bunlardan birisinin de Büro Memur-Sen olacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Eğitim-Bir-Sen, Büro Memur-Sen, Diyanet-Sen, Toç Bir-Sen, Bayındır Memur-Sen, Birlik Haber-Sen ve Kültür Memur-Sen Adana şubelerinin birlikte kullanacağı dairenin açılışı yapıldı.

Sendikaların teşkilatları ve üyelerinin yoğun katılımının olduğu törene Vali adına vali yardımcıları, AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ile çok sayıda davetli iştirak etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da 7 Sendikaya Hizmet Dairesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement