Adana'da Basketbol Takımlarının Dayanışması - Son Dakika
Yerel

Adana'da Basketbol Takımlarının Dayanışması

Adana\'da Basketbol Takımlarının Dayanışması

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hadi, spor kulüpleriyle et-tırnak gibi olduklarını, sorunların giderilmesinde tüm olanakları seferber edeceklerini söyledi.

13.08.2014 09:44  Güncelleme: 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, spor kulüpleriyle et-tırnak gibi olduklarını, sorunların giderilmesinde tüm olanakları seferber edeceklerini söyledi.

Hadi, sezon öncesinde Deplasmanlı Basketbol Ligi'nde mücadele edecek olan BOTAŞ Spor'dan Genel Menajer Abdullah Kutlu, Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor'dan Antrenör Mehmet Özkan, Adanaspor Kulübü'nden Basketbol Şube Sorumlusu Mustafa Yosun ile Antrenör Ganim Talay ve Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk ile makamında gerçekleştirilen toplantıda, yeni sezon için bilgi alışverişinde bulundular.

3 kulübün Menderes ve Yüreğir Serinevler Spor Salonu'ndan en verimli şekilde yararlanmaları için gerekli hazırlıkların yapıldığını ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Spor kulüpleriyle et-tırnak gibiyiz. Sorunların giderilmesinde tüm olanakları seferber edeceğiz. Kentimizde deplasmanlı ligde mücadele eden başta milli gururumuz BOTAŞ Spor olmak üzere Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Spor ve Adanaspor takımlarının spor salonlarından en verimli şekilde yararlanmaları için gerekli kolaylığı göstereceğiz. Kulüp yöneticileri, deneyimli Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk ile antrenman ve resmi maçlar konusunda yapacakları programı en iyi şekilde uygularız. Salon görevlilerimize gerekli eğitimi veriyoruz. Onların da kulüplere bakışı değişti. Ortak hedefimiz bir dediklerini, iki etmediğimiz kulüplerin antrenman ve maçlarının huzur içinde aksamadan oynamalarıdır. Ben şimdiden takımlara başarılar diliyorum."

Basketbol sporunun tabana yayılması için projeler ürettiklerini ifade eden Hadi, kapısının spor kulüplerine 24 saat açık olduğunu, antrenör ve yöneticilerin sorunların çözümü konusunda kendisine gelmelerini istedi.

Hadi, BOTAŞ Spor ile Adanaspor'un ev sahipliğinde sezon öncesinde ayrı tarihlerde gerçekleştirilecek olan özel turnuvaya gereken desteği vereceği ini de sözlerine ekledi.

-ÖZTÜRK: "GEÇEN YIL 1280 KARŞILAŞMA YAPILDI"

Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk, geçen yıl okul ve kulüplerin katılımıyla 1280 basketbol maçının yapıldığını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin kulüplere her konuda kolaylık sağladığını belirterek, basketbolun kentte lokomotif spor olduğunu kaydetti.

BOTAŞ Spor Kulübü Genel Menajeri Abdullah Kutlu, Adanaspor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Mustafa Yosun ile Antrenör Ganim Talay ve Adana ASKİ Spor'dan Mehmet Özkan, İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin yaklaşımından dolayı mutlu olduklarını, deplasmanlı ligde oynayan Adana kulüpleriyle dayanışma içinde olacaklarını belirterek teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Basketbol Takımlarının Dayanışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement