Adana'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Adana'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Başladı

Adana\'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Başladı

Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Bayanlar Sutopu 2. Lig, 2. Devre” karşılaşmaları Adana’da başladı.

21.08.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sutopu Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan "Bayanlar Sutopu 2. Lig, 2. Devre" karşılaşmaları Adana'da başladı.

Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk Yüzme Havuzu'nda, 8 kulübün katıldığı müsabakalarda şampiyon olan takımın önümüzdeki yıl 1. Ligde mücadele edeceğini söyledi.

Tansuğ, konuk takımlara Adana misafirperverliğini gösterdiklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirterek, tesis ve diğer konularda sürekli destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti.

Müsabakalara, Adana Yüzme İhtisas Kulübü, Adanus, Bodrum Yarımada, Manisa Su Sporları, Ankara Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Spor (BTKS), Bursa Gençlik Merkezi Spor Kulübü (GMSK), Hatay Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü takımları katılıyor.

Bu arada, müsabakalar 23 Ağustos Pazar günü sona erecek.

Ayrıca, müsabakayı Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun ile Havuzlar Amiri Selçuk Babacan müsabakaları yakından takip ederek takımlara başarılar dilediler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement