Adana'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Adana'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Sona Erdi

Adana\'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Sona Erdi

Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Bayanlar Sutopu 2. Lig, 2. Devre” karşılaşmaları Adana’da sona erdi.

24.08.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sutopu Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan "Bayanlar Sutopu 2. Lig, 2. Devre" karşılaşmaları Adana'da sona erdi. Şampiyonluğu Manisa Su Sporları Kulübü elde etti.

Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Atatürk Yüzme Havuzu'nda, 4 gün süren 8 kulübün katıldığı müsabakalarda şampiyon olan Manisa Su Sporları önümüzdeki yıl 1. Ligde mücadele edeceğini söyledi.

Tansuğ, 4 gün boyunca sorunsuz bir şekilde müsabakaları tamamladıklarını belirterek,"Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda 39 puanla Manisa Su Sporları şampiyon oldu. ikinciliği Bursa Gençlik Merkezi Spor Kulübü, üçüncülüğü ise İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü elde etti. Adana Yüzme İhtisas Kulübü ise dördüncü oldu. Turnuvaya katılan tüm takımları başarılı performansları için kutluyorum" diye konuştu.

Konuk takımlara Adana misafirperverliğini gösterdiklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Tansuğ, tesis ve diğer konularda sürekli destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile turnuvayı yakından izleyen, sorunların çözümüne destek sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdür Vekili Halit Yılmazel'e de teşekkür etti.

Turnuva boyunca Manisa Su Sporları'ndan toplam 146 gol atan İnci Yılmaz gol kralı olurken, en iyi kaleci ödülünü ise Bursa Gençlik Merkezi Spor Kulübü'nden Elif Aydın oldu.

Bu arada müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Şube Müdürü Cemal Demirağ, Su Topu Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Tayfun Gerek, Cemil Yıldırım ile Su Topu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana'da Bayanlar Sutopu 2. Lig 2. Devre Karşılaşmaları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement