Adana'daki Eylemlerde Gazeteciye 'Akrep' Çarptı İddiası - Son Dakika
Güncel

Adana'daki Eylemlerde Gazeteciye 'Akrep' Çarptı İddiası

Adana\'daki Eylemlerde Gazeteciye \'Akrep\' Çarptı İddiası

Adana'da Berkin Elvan için yapılan eylemlerde DİHA Muhabiri Hamdullah Yağız Kesen'e zırhlı polis aracının çarparak ayağından yaraladığı ileri sürüldü.

11.03.2014 21:18  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Berkin Elvan için yapılan eylemlerde 2 kişi gözaltına alınırken, Dicle Haber Ajansı (DİHA) Adana Muhabiri Hamdullah Yağız Kesen'e 'Akrep' tabir edilen zırhlı polis aracının çarparak ayağından yaraladığı ileri sürüldü.

Eylemcileri dağıtmak için panzer ve TOMA'larla su ve gaz sıkıp müdahale eden polisler, eylemlerin yoğunlaştığı Atatürk Caddesi üzerindeki bir apartmanın çatısından aşağıya saksı attıkları gerekçesiyle 2 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan kişiler, yaka paça akrep olarak adlandırılan zırhlı polis aracına bindirildi. Gözaltına alınan kişileri emniyete götürmek için dönmek amacıyla geriye doğru giden aracın DİHA muhabiri Hamdullah Yağız Kesen'e çarpıp ayağından yaraladığı iddia edildi.

Acı içinde yere düşen Hamdullah Yağız Kesen'e ilk müdahaleyi gazeteciler ve polisler yaptı. Yağız, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken sağ ayağının kırıldığı bildirildi. Bu sırada bazı eylemcilerle gazeteciler arasında görüntü çekilmesiyle ilgili tartışma çıktı.

Büyüyen tartışmalar kavgaya dönüşürken bazı gazetecilerle eylemciler yumruk yumruğa kavga etti. Kentte eylemler sürerken, zaman zaman göstericilerle polisler arasındaki arbede yaşanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'daki Eylemlerde Gazeteciye 'Akrep' Çarptı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Halk: Abdullah Gül : Çok üzüldüm diyor demekle olmuyor gardaşım git bir başsaglıgına çocuk kör köseye gitti maddi manevi deste ol gerçi kendi çocuğu ölse o zaman çok mu üzülürsün yoksa kahrından mı gidersin ? 0 1 Yanıtla
  • ademoglu: Gül dağıtacak değil ya! 0 0 Yanıtla

Advertisement