Adana'da Derbiye Doğru - Son Dakika
Güncel

Adana'da Derbiye Doğru

Adana\'da Derbiye Doğru

Adana'da derbiye doğru PTT 1. Lig'de yer alan 2 Adana takımının pazar günü oynayacağı derbi maçın heyecanı kenti sararken takımlarda zorlu maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

04.03.2015 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da derbiye doğru

PTT 1. Lig'de yer alan 2 Adana takımının pazar günü oynayacağı derbi maçın heyecanı kenti sararken takımlarda zorlu maç için hazırlıklarını sürdürüyor.

Adana Demirspor - Adanaspor arasından oynanacak derbi maç teknik heyetlerde takımlarını en iyi şekilde pazar gününe hazırlıyor. Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Hiçbir teknik direktör 'derbi maça hazır değiliz' ifadesi kullanmamıştır. Bende böyle bir ifade kullanmayacağım. Adana'nın iki güzide kulübü müsabaka oynayacak. Tabiki bu ne ilk, nede son müsabaka olacak. Bunu biz her maçımıza hazırlandığımız şekliyle, kazanmak adına çalışmalarımızı devam ettireceğiz. İnşallah, herhangi bir kazanın, belanın, sakatlığın, olumsuzluğun olmadığı ve taraftarların kaliteli maç izleyeceği bir müsabaka olur. Hak eden kazanasın. Uzun haftalardan beri sakatlığı, eksikliği yaşayan bir takımız. Ancak hiçbir zaman sakat ve olumsuzluklar ile ilgili bir mazeretimiz olmadı. Hafta sonu oynayacağımız maçada çıkan kadromuzla ve sonradan katılacak arkadaşlarımızla tamamen kazanma adına çalışmalarımız söz konusu olacak. Sahaya hangi kadromuz çıkarmışsa, o maçı bize kazandıracak kadro olacaktır dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise, Derbi maça mutlaka kazanmaya çıkacağız. Demirspor'da aynı düşünceler içerisinde. Biz iyi futbol oynuyoruz, iyi şeyler yapıyoruz. Bunu herkes görüyor. Çok pozisyona giriyoruz. Bu maçta da tek hedefimiz var galibiyet. İnşallah galip gelerek bütün taraftarlarımız sevindirmek istiyoruz. Demirspor'da şampiyon olmak, lige çıkmak istiyor. Onlar için de çok önemli maç. Bana göre biz Adanaspor olarak biraz daha ağır basıyoruz. İnşallah maçtan galibiyet ile ayrılmayı bekliyoruz diye konuştu.

Adana Demirsporlu Özgürcan ile Adanasporlu Merthan'da derbi maça takım olarak hazır olduklarını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Derbiye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement