Adana'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Adana'da Elektrik Kesintisi

Adana'da yarın bazı köy ve mahallelerde elektrik kesintisine gidileceği ifade edilirken, söz konusu kesintilerin de 10 saati bulabileceği uyarısı yapıldı.

14.07.2012 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da yarın bazı köy ve mahallelerde elektrik kesintisine gidileceği ifade edilirken, söz konusu kesintilerin de 10 saati bulabileceği uyarısı yapıldı.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre; 15 Temmuz tarihinde merkez ilçe Yüreğir'e bağlı Vayvaylı, Nacarlı, Çelemli Beldesi ve Karaciğer Mahallesi ile Güveloğlu, Ziyanlı, Belören, Akpınar, Kütüklü, Çokçapınar ve Kızıldere köylerinde 'şebeke yenileme çalışması' nedeniyle 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacağı vurgulandı.

Ayrıca Doğankent, Kayarlı, Denizkuyusu, Aydıncık,Topçular Tarım, Coşkunlar, Ulaş Çırçır, Dako

Tohum, Tekbaş Tarım, Özkanlar, Kahyalar, Çataklar Çırçır, Barbaros Pamuk, Denizli Kardeşler, Sasu Su Ürünleri, Yıldızlar Tarım, Star Gıda, Çalışkanlar Tarım, Özerdeveler, Gap Tarım, Altar Tarım, Saf Petrol, Kocatepe Ticaret, Çukurova Tıbbi Gazlar, Arıkök Tarım, Pioner Tarım, TMO Tarım, Sena Tekstil, Yentaş A.Ş, Şahin Tavukçuluk, Aytemiz, Adana Besi Yem ve Solaklı Cumhuriyet Mahallesi'ne de aynı sebepten 09.00-15.00 saatleri arasında enerji verilemeyeceği belirtildi.

Merkez ilçe Seyhan'a bağlı Gülpınar, Dağlıoğlu ve Akkapı mahalleleri ile Obalar Caddesi ile çevre iş yerlerinde 'tesis müdürlüğü' çalışması nedeniyle saat 08.00-11.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacağı dile getirilirken, yine tesis müdürlüğü çalışması nedeniyle 11.00-12.00 saatleri arasında Yeşiloba Mahallesi ve

Mersin Yolu ile çevre iş yerlerine, 'yıllık bakım çalışması' kapsamında saat 10.00-16.00 arasında Belediyeevleri Mahallesi, Bülent Ecevit Bulvarı girişi ve 2000 Evler Mahallesi'ne enerji verilemeyeceği kaydedildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement