Adana'da Fatih Terim İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Fatih Terim İzdihamı

Adana\'da Fatih Terim İzdihamı

Fatih Terim, kendi adını taşıyan Fatih Terim Anadolu Lisesi’ni ziyaret ettiği sırada kendisiyle fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen öğrenciler izdihama neden oldu.

15.11.2013 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Takım bugün 5 Ocak Stadı’nda Kuzey İrlanda ile oynayacağı özel maç için dün Adana’ya geldi. Akşam saatlerinde statta bir antrenman yapan milliler, daha sonra konaklayacakları otele dinlenmeye çekildi. Adanalı olan Fatih Terim ise bu sabah kendi adını taşıyan Fatih Terim Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Kalabalık bir öğrenci grubu tarafından karşılanan Terim’e kapıda çiçek verildi. Terim, çiçek üzerinde yazan notu okuduktan sonra yırttı. Fatih Terim, müdür odasına geçip bir süre oturdu.

İmparator için geniş güvenlik önlemleri alındı. Okul müdürü odasında çevik kuvvet polisleri bir koridor oluşturdu. Terim, müdürün odasından çıktıktan sonra çevik kuvvetin oluşturduğu koridor içinde aşağıya indi. Bu arada Terim ile fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen öğrenciler de izdihama neden oldu. Terim okul kapısında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Fatih Terim, okul bahçesinde Atatürk büstü yanında öğrencilere imza vermek istedi ancak izdiham yüzünden geldiği minibüse binmek için gitmek zorunda kaldı.

Bu arada Terim, yanına gelen görme engelli 17 yaşındaki Okan Oruç ile yakından ilgilendi. Deneyimli teknik adam, üzerindeki milli takım eşofmanı üstünü çıkartıp Oruç’a giydirerek hediye etti. Fatih Terim daha sonra minibüse binerek okuldan ayrıldı. Terim hayranları minibüs okuldan çıkıncaya kadar takip etti.

Görme engelli Okan Oruç ise, Fatih Terim eşofmanını verdiği için dünyanın en mutlu insanı olduğunu, bu mutluluğu kelimelerle tarif edemeyeceğini belirterek, “Fatih Terim eşofmanı bana giydirdiği anda gözyaşlarımı tutamadım” dedi.Terim gittikten sonra imzala alamayan ve fotoğraf çektiremeyen 17 yaşındaki Galatasaray formalı Esma Uyuğ ise gözyaşlarını tutamadı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Fatih Terim İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement