Adana'da Kapkaç Vakaları Yüzde 40 Azaldı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Kapkaç Vakaları Yüzde 40 Azaldı

Adana’da güven tim ile yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliğinin ortaklaşa çalışması sonucu bir önceki yıla göre kapkaç hadiseleri yüzde 40 oranında düştü.

28.02.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da güven tim ile yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliğinin ortaklaşa çalışması sonucu bir önceki yıla göre kapkaç hadiseleri yüzde 40 oranında düştü.

Adana Emniyet Müdürlüğü 2014 yılında her alanda olduğu gibi kapkaç olaylarında da büyük başarı sağladı. 2013 yılında 126 kişi kapkaça uğradı. 2014 yılında ise güven tim ekiplerinin sokakta aldığı önleyici tedbir ile yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliği ekiplerinin yaşanan kapkaç olaylarının faillerini olaydan hemen sonra ya da birkaç gün sonra yakalamasıyla vaka sayısı hızla düştü. 2013 yılında 126 kişi kapkaça maruz kalırken 2014 yılında sadece 78 kişi kapkaça maruz kaldı. Kapkaç yapan zanlılar ise hemen sonra ya da ileri ki günlerde polis tarafından yakalanarak adliyeye teslim edildi. Polisini gece-gündüz çalışması sonrası kapkaç yüzde 40 oranında düşmesi sonucu artık vatandaş sokaklarda daha rahat ve güvende geziyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Kapkaç Vakaları Yüzde 40 Azaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement