Adana'da Anne ve Kızın, Battaniyeye Sarılı Cesetleri Bulundu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Anne ve Kızın, Battaniyeye Sarılı Cesetleri Bulundu

Adana\'da Anne ve Kızın, Battaniyeye Sarılı Cesetleri Bulundu

Adana'nın Yüreğir ilçesinde anne ve kızının, evlerinde silahla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış halde cesetleri bulundu.

22.04.2014 23:28  Güncelleme: 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana’da anne ve kızının evlerinde silahla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılmış halde cesedi bulundu.Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi’nde bulunan TOKİ’de FG7A Blok 6. katta meydana geldi.

POLİS, CANKUR EKİPLERİ İLE BİRLİKTE EVE PENCEREDEN GİRDİ

Nazan Şimşek’ten (46) haber alamayan kardeşleri durumu polise bildirdi. CANKUR ekipleri ile birlikte merdiven ile pencereden eve giren polis ekipleri Nazan Şimşek ve kızı Ladin Şimşek’i (15) ölü olarak buldu. Nazan Şimşek’in başına sıkılan tek el kurşunla öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak yatak odasındaki yatağa yatırıldığı, Ladin Şimşek’in de silahla öldürülerek battaniyeye sarıldığı ve kendi odasına yatırıldığı öğrenildi.



NAZAN ŞİMŞEK EN AZ 3 GÜN ÖNCE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Ekipler, Nazan Şimşek’in en az 3 gün önce öldürüldüğü, Ladin Şimşek’in ise gün içerisinde öldürülmüş olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Ekipler, şimdi Nazan Şimşek’in eşi Hakan Şimşek’e (50) ulaşmaya çalışıyor. Kuaför olduğu öğrenilen Hakan Şimşek’in kısa bir süre önce iflas ettiği öğrenildi. Cumhuriyet başsavcısı cinayetin yaşandığı eve gelerek incelemelerde bulundu. Cenazeler buradaki işlemlerin ardından Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Bu arada haber üzerine evin önüne gelen Nazan Şimşek’in yakınları burada gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren kardeşleri ise hazır bekleyen ambulansa alındı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Anne ve Kızın, Battaniyeye Sarılı Cesetleri Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ANTALYALI: BU CANILİGİ ANCAK ALLAH KORKUSU OLMAYAN DİNİNİ TAM BİLMEYEN BİRİ YAPAR KARININ SÜÇÜ VARSA BOŞARSIN KIZININ GÜNAHI NEYDİ.BUNLARLAR ERKEKMİ OLDUKLARINI SANIYORLAR BÖYLE CANİLİK YAPARAK.BU KADINLARIN NEDİR SİZDEN ÇEKTİGİ.GÜÇÜNÜN YETTİNE ELİN KALKIYOR ANCAK. ZORBALAR. 24 3 Yanıtla ANTALYALI: adam gibi boşan herşey ortak paylaşılıyor gözü malda mülkte olanlar .sertan by adalet kadın erkek diyede ayırım yapmıyor. 0 0 SERTAN TOPAKTAŞ: ÜLKEDE ADALET KADINLARA ÇALIŞIRSA,ERKEKLERDE KENDİ KANUNLARINI KULLANIYOR BOŞANMALARDA ORTAK KANUNLAR OLMALI YOKSA ERKEK BOŞANMAKTAN KORKUYOR VE ÖLDÜRÜYOR. 0 0
  • Abdul: Gene Adana 4 5 Yanıtla
  • gerçek: Vahşet devletinin vahşi vatandaşları, gericiliğe, karanlık çağlara doğru ileri 1 3 Yanıtla
  • lcs65: insanlar çıldırmaya başladılar nedir bu hergün cinayet masum çocuklardan ne isterler devlet nerde herkesin belinde arabasında silah nasıl iş bu trafikte yol vermez vur aldatır vur boşanır vur yeter yaa 4 0 Yanıtla
  • ahmet: insanlar çıldırmış olmalı. Toplu cinnet durumuna mı geçti millet nedir? artık lünaparkta ördek avlar gibi insanlar öldürülüyor. İnsanlık yok olunca sevgi de uçup gidiyor. Öfke ve nefret kalbe girince, hayvani duygular kalbe girince; insan karşısındakine tahammül edemiyor. Yazık oldu anne ve kıza. Hala ne bekleniyor? Kaç kadının vahşice öldürülmesi, kaç çocuğun aşşağılık bir şekilde heder edilmesi gerekiyor? birşeyler yapılmalı. yeter artık! bu tür haberleri görmek istemiyoruz! ölümlerin içimizi parçalamasını istemiyoruz! yine diyeceğimiz; Allah-ü Teala, anne ve kıza rahmet eylesin. Acı dinmez ama inşaallah bunu yapan yakalanır ve cezasını bulur. Tabi bizim ülke kanununun verdiği ceza ne olursa... sadece semer dövülüyor eşşeğe dokunulmuyor ki! 2 0 Yanıtla

Advertisement