Adana'da Okullararası Gençler Masa Tenisi Müsabakaları - Son Dakika
Yerel

Adana'da Okullararası Gençler Masa Tenisi Müsabakaları

Adana\'da Okullararası Gençler Masa Tenisi Müsabakaları

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullararası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği” tamamlandı.

16.12.2015 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği "Okullararası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği" tamamlandı.

Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Okullararası Gençler Masa Tenisi Müsabakaları" na 53 okuldan toplam 212 kız ve erkek sporcu katıldı.

Karşılaşmalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Okul Sporları Adana İl Temsilcisi Kamil Dikici ile beden eğitimi öğretmenleri verdi.

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren okulların isimleri şu şekilde:

Kızlar: Birinci Özel Burç Üçgül Anadolu Lisesi, İkinci Kozan Fen Lisesi, Üçüncü İstanbul Menkul Kıymetler Borsası(İMKB) 24 Kasım Anadolu Lisesi ve Dördüncü Kozan Kazım Karabekir Lisesi

Erkekler: Birinci Özel Burç Vural Anadolu Lisesi, İkinci Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Üçüncü İsmet İnönü Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Dördüncü Adana Anadolu Lisesi - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da Okullararası Gençler Masa Tenisi Müsabakaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement