Adana'da "Orhan Saka U13 Futbol Turnuvası" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Adana'da "Orhan Saka U13 Futbol Turnuvası" Sona Erdi

Adana\'da "Orhan Saka U13 Futbol Turnuvası" Sona Erdi

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Eski Konfederasyon Başkanı ve Futbol Federasyonu eski başkan vekili merhum Orhan Saka adına gerçekleştirilen “Orhan Saka U13 Futbol Turnuvası” sona erdi.

07.06.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Eski Konfederasyon Başkanı ve Futbol Federasyonu eski başkan vekili merhum Orhan Saka adına gerçekleştirilen "Orhan Saka U13 Futbol Turnuvası" sona erdi. Turnuvada Adana Demirspor şampiyon oldu.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, amatörlere katkılarından dolayı babası sayılan, futbolun gelişmesi için sürekli projeler üreten, Beşiktaş Kulübü'nde de yöneticilik yapan ve 10 Aralık 2013 tarihinde vefat eden Orhan Saka anısına Türkiye genelinde futbol turnuvası düzenlendiğini söyledi.

Gülleri, Adana'da 4 grupta 35 takımın katılımıyla yaklaşık bir ay süren turnuvanın amacına ulaştığını, kendini göstermek isteyen U13 yaş grubu futbolculara fırsat yarattıklarını, yetenekli sporcuları milli takımlara kazandıracaklarını belirterek, turnuvaya destek veren yerel yöneticiler ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a teşekkür etti.

Gençlik Stadı'nda gerçekleştirilen final karşılaşmasında rakibi Seyhan Belediyespor'u 1-0 yenmeyi başaran Adana Demirspor turnuvanın şampiyonu oldu. Türkiye finallerine Adana Demirspor'un yanı sıra ikinci olan SeyhanBelediyespor ile üçüncü olan Kanaryaspor Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Kozan Belediyespor turnuvada dördüncülüğü elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, dereceye giren takımların sporcu, antrenör ve yöneticilerini kutladı. Ayrıca madalya ve kupa dağıttı. Dereceye giren takımlara ödüllerini, Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik ile Türkiye Faal Futbol hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller, ASKF Başkanı Ali Gülleri, yönetim kurulu üyeleri Tuncer Akdoğan, Ramazan Çimen, Zeki Aysan, Hacı Gökşenli ve Edip Gülnar verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'da 'Orhan Saka U13 Futbol Turnuvası' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement