Adana'da PKK Gösterisinde Vurulan Genci Öldüren Kurşun Aranıyor - Son Dakika
Güncel

Adana'da PKK Gösterisinde Vurulan Genci Öldüren Kurşun Aranıyor

Adana\'da PKK Gösterisinde Vurulan Genci Öldüren Kurşun Aranıyor

Adana'da PKK yandaşlarının dünkü sokak gösterisi sırasında tabancayla vurularak hayatını kaybeden 19 yaşındaki Murat Daşkan'ın cenazesi toprağa verildi.

02.02.2016 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da PKK yandaşlarının dünkü sokak gösterisi sırasında tabancayla vurularak hayatını kaybeden 19 yaşındaki Murat Daşkan'ın cenazesi toprağa verildi. Kurşunun Murat Daşkan'ın ölümüne neden olan ve sırtından girip göğsünden çıktığı belirlenen kurşunun aranıyor.

Merkez Seyhan İlçesi'nin Dağlıoğlu Mahallesi'nin Karasu Mevkii'nde dün PKK terör örgütü yandaşları korsan gösteri düzenlendi. Sokak eylemlerine müdahaleye giden polis ekiplerine, binaların damlarından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polislerin karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Bu sırada iki ateş arasında kaldığı belirtilen Murat Daşkan, kim ateş ettiği henüz belirlenemeyen tabancayla sırtından vuruldu.

Polis tarafından zırhlı araca alınarak çatışma bölgesinden çıkartılıp, özel bir hastaneye götürülen Murat Daşkan, doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Daşkan'ın cenazesi de otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Bu sabah polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Adli Tıp Kurumu'na gelen Murat Daşkan'ın babası Mehmet ile ağabeyleri Mahmut ile Hasan Daşkan gözyaşlarına boğuldu. Yapılan otopside Murat Daşkan'ın sırtından giren tabanca kurşununun göğsünden çıktığı belirlendi.

Murat Daşkan'ın cenazesi Murat Daşkan, Mersin'in merkez Akdeniz Belediyesi'nden gönderilen cenaze aracıyla, Adana'daki Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Daşkan'ın kim tarafından vurulduğunun saptanması için mermi çekirdeği araştırması ve soruşturma sürdürülüyor. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da PKK Gösterisinde Vurulan Genci Öldüren Kurşun Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement