Adana'da Polise Gece Yarısı Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Polise Gece Yarısı Operasyonu

Adana Emniyeti'nde gece yarısı düzenlenen operasyonda aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu 13 polis hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

27.08.2014 23:54  Güncelleme: 00:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyetteki dinleme iddialrı soruşturması kapsamında aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından, Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde çalışan emniyet personeline yönelik Adana merkezli soruşturma başlatıldı.

İŞTE HAKLARINDA YAKALAMA KARARI ÇIKARILAN İSİMLER

Bu kapsamda Emniyet Müdür Yardımcı H.D, Emniyet Müdür Yardımcısı E.Y, Şube Müdürü Y.Z.T, Şube Müdürü M.K, Şube Müdürü S.K, Şube Müdürü İ.S, Emniyet Amiri M.R.K, Başkomiser F.İ, Komiser Yardımcısı Y.E. ve polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ile C.B. hakkında Sulh Ceza Hakimliğince yakalama kararı çıkartıldı.

GÖZALTINA ALINARAK ADANA'YA GÖNDERİLDİ

Emniyetteki soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkartılan 13 şüpheliden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru, gözaltına alınarak Adana'ya gönderildi. Haklarında Sulh Ceza Hakimliği'nce yakalama kararı çıkartılan 13 şüpheliden polis memuru C.B, İstanbul'da gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen polis memuru, Adana'ya gönderildi.

Bu karar doğrultusunda şüpheli emniyet personellerinin yakalanması için görev yaptıkları Adana merkezli Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da çalışma başlatıldı.

Adana\'da Polise Gece Yarısı Operasyonu
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Adana'da Polise Gece Yarısı Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ŞAHİTTİN: günaydın, bu işleyişten kimse anlamıyor herhalde bu işleyişin hedefi devleti içten yıkmak sonrasında ülkeyi kendilerinin talimatı ile yönetecek kişileri yerleştirmek ülkeyi suriye, libya gibi yapıp birilerine paylaştırmak isteyen kişiler toplanıyor bunu herkes anlıyor fakat chp zihniyeti gibi düşünen kişiler anlamak istemiyor mantıkları dedem chp ye oy vermişti bende oy vereceğim başka düşünce yok artık ileri bakın eskileri düşünmekten başka mantık yürütemez hale gelmişsiniz 8 2 Yanıtla
  • reis: Evet sizden cevap bekliyorum değerli Fetullah Gülen cemmatinin klavyecileri 2 0 Yanıtla
  • reis: Cemmatin yorumcuları gözaltına alınan cemmatin muridlerimi yoksa kamu görevlileri buna açıklık getirin ve daha sonra madem herhangi bir paralel yapınız yok ise şayet bu telaş bu veryanmalar polis memurları vatan evladı Fetullah ın hizmetkârı değil gayrimeşru Faliyetleri olan polisleri koruma ve kolay neden Fetullah gülen cemmati üstleniyor ne bir siyasi partisiniz ne bir iktidarınız ne bir yargı organınız lütfen cemmatin bu ülkedeki misyonunu bilen bir cemmat üyesi anlatsın bilelim 1 0 Yanıtla

Advertisement