Kozan'da Aile Katliamı: 5 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kozan'da Aile Katliamı: 5 Kişi Hayatını Kaybetti

Adana'nın Kozan ilçesinde bir eve düzenlenen silahlı saldırıda aynı aileden biri çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

28.03.2017 22:40  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan ilçesinin Çokak Mahallesi'nde Hüseyin Doğan'a ait eve gelen henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi.

AĞABEYİNİN EVİNE MİSAFİRLİĞE GİTMİŞLERDİ

Olay, saat 20.30 sıralarında Çokak köyünde meydana geldi. İddiaya göre, 38 yaşındaki Mehmet Doğan, imam nikahlı eşi Ayşe Ayrancı'yı da yanına alarak akşam saatlerinde ağabeyi Hüseyin Doğan'ın evine misafirliğe gitti. Doğan kardeşler evin salonunda oturdukları sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin tüfekli saldırısına uğradı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Saldırıda, Hüseyin Doğan, imam nikahlı eşi Fatma Yavuz, oğlu Hakkı Doğan (8), kardeşi Mehmet Doğan, kardeşinin imam nikahlı eşi Ayşe Ayrancı vuruldu, Yavuz'un oğlu 20 yaşındaki Görkem Temizkan ise şans eseri olayda yara almadan kurtuldu. Temizkan'ın evden kaçarak komşularına durumu bildirmesi üzerine jandarma ve 112 Acil'e haber verildi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde 5 kişinin öldüğü belirlendi.

JANDARMA İNCELİYOR

Cinayetin kim veya kimler tarafından işlendiğini tespit etmek için çalışma başlatan jandarma, soruşturmaya devam ediyor.

Evin mahallenin yaklaşık 600 metre dışında olduğu, iki kardeşin birbirine yakın evlerde yaşadığı ve saldırı sırasında bir arada oldukları öğrenildi.

Kozan\'da Aile Katliamı: 5 Kişi Hayatını Kaybetti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kozan'da Aile Katliamı: 5 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement