Adana'da Taksiciler Eylem Yaptı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Taksiciler Eylem Yaptı

Adana\'da Taksiciler Eylem Yaptı

Adana'da 'cep durakları' olarak adlandırılan sokak ve cadde başlarındaki kişisel duraklarında çalışan taksi şoförleri, bölgelerindeki ana taksi duraklarının sahipleri tarafından tartaklandıkları ve tehdit edildikleri gerekçesiyle eylem yaptı.

27.01.2015 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 'cep durakları' olarak adlandırılan sokak ve cadde başlarındaki kişisel duraklarında çalışan taksi şoförleri, bölgelerindeki ana taksi duraklarının sahipleri tarafından tartaklandıkları ve tehdit edildikleri gerekçesiyle eylem yaptı.

Ticari araçlarıyla birlikte Adana Valiliği önüne gelen taksiciler, sorunlarına çözüm bulunması için Adana Vali Yardımcısı Durmuş Gencer ile görüştü. Görüşmenin ardından taksi şoförleri adına açıklama yapan Adem Uyan, cep duraklarında Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) izniyle görev yapan taksicilerin tartaklanıp, tehdit edildiğini öne sürdü. Kendi aracının da 9 Ocak'ta kurşunlandığını, başka taksilerin pompalı tüfekle ve sopalarla saldırıya uğradığını söyleyen Adem Uyan, "Durak sahipleri ara duraklardaki taksicilerin iş yapmaması için veya kendilerine para ödemesi için adeta mafya gibi çalışıyor" dedi. Kadın taksici Tezcan Özdemir de taciz ve tehdit edildiğini anlattı.

Açıklamanın ardından araçlarına binen taksiciler, kent merkezinde korna çalarak yaşadıkları soruna dikkat çekip çözüm istedi.

Yurttaşlar da Adana'da yollarda boş taksiye rastlanamadığını, cep durakların bu ihtiyacı karşıladığını belirterek taksicilere destek verdi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Taksiciler Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • alı alan: yıllardir biz bu meseleyi dile getiriyoruz sanırım adana da bir taksici ölmesi lazimki vallik belediye zaten bize bir faydasi olmayan şöförler odasi ayağa kalsin kardeşim anlayin mafya elinde kaldi adana taksicileri nerde bu adana kurumlari hııı zaten bizim lafta şöförler odası var ama hayal bir oda taksi duraği sahiplerin yanında olan bir oda taksicin yanında olan değil 0 0 Yanıtla

Advertisement