Adana'da Taksicilerden Eylem - Son Dakika
Güncel

Adana'da Taksicilerden Eylem

Adana\'da Taksicilerden Eylem

Adana’da cadde ve sokak başlarındaki kişisel duraklarında hizmet veren taksiciler, sorunlarıyla kimsenin ilgilenmediğini belirterek eylem yaptı.

26.03.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da cadde ve sokak başlarındaki kişisel duraklarında hizmet veren taksiciler, sorunlarıyla kimsenin ilgilenmediğini belirterek eylem yaptı.

Cep durakları olarak adlandırılan sokak ve cadde başlarındaki kişisel duraklarında çalışan taksi şoförleri, bölgelerindeki ana taksi duraklarının sahipleri tarafından tartaklandıkları ve tehdit edildikleri gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde eylem yapmıştı. Sorunlarına çözüm bulamayan onlarca taksici, araçlarıyla Seyhan ilçesindeki Ray Caddesi'nde konvoy oluşturdu. Üvey evlat muamelesi gördüklerini belirten taksi şoförleri, eylem yapmadıkça sorunlarıyla kimsenin ilgilenmediğini dile getirdi. Taksiciler adına konuşan Ali Cengiz, Adana Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın da sorunlarının çözümü için adım atmadığını ifade etti. Yer sorunu yaşadıklarını ve büyük taksi duraklarının kendilerinden haraç aldığını ileri süren Cengiz, durak paralarından ve ödedikleri karne ücretleri ile vergilerden yakındı. "Herkes bizim üzerimizde" diyen Cengiz, "Zaten iş yapamıyoruz. Sadece bir kurumla muhatap olalım. Valilik, emniyet, Şoförler Odası, belediye, hepsiyle uğraşıyoruz" diye konuştu.

Kalabalık taksici grubunun taleplerini Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye anlatmak için belediye binasına gitmek istemesi üzerine Büyükşehir Belediyesi yetkilisi bir kişi eylemin yapıldığı yere geldi. Belediye yetkilisi, taksicilere Başkan Sözlü'nün yerinde olmadığını, bir etkinliğe katılmak üzere Karaisalı ilçesine gittiğini belirtti. Taleplerinden ve eylemlerinden vazgeçmeyeceğini vurgulayan taksiciler, bunun üzerine Karaisalı'ya gitme kararı aldı. Kalabalık taksi konvoyu, korna çalarak Karaisalı ilçesine hareket etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Taksicilerden Eylem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • taksici esnafı: kazım barışık mafyadan korkmasa durakçılığı bitirirse ancak taksici ozaman para kazanır nasıl bitireceğini kendisi daha iyi bilir 0 0 Yanıtla

Advertisement