Adana'da Uyuşturucu Operasyonu! 17 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Uyuşturucu Operasyonu! 17 Kişi Tutuklandı

Adana\'da Uyuşturucu Operasyonu! 17 Kişi Tutuklandı

Adana'da "torbacı" olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 29 kişiden 17'si tutuklandı.

26.04.2016 16:39  Güncelleme: 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan ve "Torbacı" olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Seyhan ve Yüreğir ilçelerine bağlı Ova, Hürriyet, Yenibey, Seyhan, Onur, Barbaros, Dadaloğlu ve Fatih mahallelerinde daha önceden uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Adana'da "torbacı" olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 29 kişiden 17'si tutuklandı.

96 BİN UYUŞTURUCU HAP VE 2 TANE RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 29 suç şüphelisi gözaltına alındı. Yapılan aramalar neticesinde, 32 kilo 200 gram satışa hazır vaziyette kubar esrar maddesi, 100 gram kokain maddesi, 96 bin 420 adet uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabanca ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 320 lira tutarında para ele geçirildi.

Adana'da Uyuşturucu Operasyonu! 17 Kişi Tutuklandı

22 ŞÜPHELİDEN 17'Sİ TUTUKLANDI

Emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 17'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Uyuşturucu Operasyonu! 17 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement