Adanalı Cani, Songül'e Yemek Ismarlayıp Sonra da Parçalamış - Son Dakika
Güncel

Adanalı Cani, Songül'e Yemek Ismarlayıp Sonra da Parçalamış

Adana'da 21 yaşındaki Songül Elçil'i öldürüp parçalayan katil ifadesinde "Açım dedi, börek ısmarladım, gözü mordu merhem sürdüm, sonra tartışınca öldürdüm." dedi.

08.12.2016 09:20  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da uyuşturucu bağımlısı 21 yaşındaki Songül Elçil'i boğup kafasına çekiçle vurduktan sonra 6 parçaya ayıran katil zanlısının ifadesinde, "Kahvehanede otururken yanıma geldi, açım dedi, börek ısmarladım, gözü mordu merhem sürdüm sonra tartışınca öldürdüm." dediği öğrenildi.

"AÇIM DEDİ, BÖREK SÖYLEDİM"

Seyhan ilçesine bağlı Sucuzade Mahallesi'nde kahvehanede Songül Elçil (21) isimli genç kadını önce boğup, sonra da kafasına çekiçle vurarak öldürdükten sonra 6 parçaya ayırıp 3 ayrı çöp konteynırına çuval ile atan katil zanlısı Fatih K.'nın (37) ifadesi ortaya çıktı. Fatih K. ifadesinde 3 Aralık gece saat 01.30 sıralarında bir arkadaşıyla kahvehanede otururken adını bilmediği bir genç kadının yanlarına gelerek 'Açım bana yemek verin, üşüyorum burada biraz oturabilir miyim' dediğini belirterek, "Ben de acıyarak içeri aldım daha sonra da börek sipariş ettim. Bu arada kadının gözü mordu onun için de kahvehanede bulunan merhemi getirip gözüne sürdüm. Bir süre sonra börek geldi kadın da böreği yedi. Bu arada arkadaşım kahvehaneden ayrıldı. Ben kadınla yalnız kaldım" dedi.

"UYUŞTURUCU İÇİP KENDİNDEN GEÇTİ"

Fatih K., yalnız kalınca genç kadının cebinden uyuşturucu çıkartıp içmek istediğini anlatarak, "Kadın uyuşturucu çıkartınca ben de yemek yiyecek paran yok bizden yemek istiyorsun neden uyuşturucu içiyorsun dedim. O da 'bağımlıyım yapacak bir şey yok dayanamıyorum' dedi. Ben kızmaya devam ettim ancak o uyuşturucuyu içip kendinden geçti. Bir süre sonra da kendine geldi" dediği öğrenildi.

Adanalı Cani, Songül'e Yemek Ismarlayıp Sonra da Parçalamış

NASIL PARÇALADIĞINI ANLATTI

Fatih K., genç kadın kendine geldikten sonra PKK ile ilgili konuşmaya başladığını ifade edip şöyle devam etti:

"Uyuşturucu içip kendinden geçtiği için kadını kendi kaldığım yere götürmüştüm. Burada kalktıktan sonra bana 'ben 2-3 yıl dağda kaldım, PKK size az bile yapıyor. Biz eninde sonunda Kürdistan'ı kuracağız' dedi. Ben de buna çok sinirlendim öfkelendim. Kendisine karşı çıkınca aramızda kavga çıktı. Kavgada kendimi kaybedip elimle boğdum. Artık titremeye başladığında bırakıp çekiçle kafasını vurarak öldürdüm. Daha sonra da saçlarından tutarak kadını tuvalete götürdüm. Tuvalette bıçak ve çekiçle önce kafasını gövdesinden ayırdım. Sonra kollarını, daha sonra da bacaklarını gövdesinden ayırdım. Kadını 6 parçaya ayırdıktan sonra kollarını ve kafasını bir çuvala, gövdesini bir çuvala, bacaklarını da bir çuvala koyup 3 ayrı çöpe attım."

'TUVALETİ YIKAYIP UYUDUM'

Fatih K., kadının parçalarını çöpe attıktan sonra tuvaleti çamaşır suyu ile yıkayıp kan lekelerini yok ettiğini belirterek, "Daha sonra uyudum. Sabah saat 08.30 gibi kalkıp çöpe baktığımda parçaların orada durduğunu gördüm. Sürekli çöpe baktım. Saat 11.30 gibi çöpçüler gelip torbadaki parçaları alıp götürdü. Ben de çöp gittikten sonra Uşak'a gittim. Daha sonra kahvehane sahibi beni telefonla arayarak bana ihtiyacı olduğunu söyledi ben de geri Adana'ya döndüm. Geldiğim gün polis kahvehaneye gelip beni gözaltına aldı. Bir öfkeye kapılıp kadını öldürdüm pişmanım." dedi.

Zanlının polise ifade verirken çok soğukkanlı olduğu, "Bunda bir şey yok, kadını öldürdükten sonra uyudum" dediği öğrenildi. Zanlı ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmıştı.

Adanalı Cani, Songül'e Yemek Ismarlayıp Sonra da Parçalamış

KADININ PARÇALARI ARANIYOR

Öte yandan 6 parçaya bölünerek çöpe atılan genç kadının birer bacak ve kolunun bulunduğu çöp ayrıştırma tesisinde, diğer uzuvları arama çalışmaları hassas burunlu köpek ve iş makineleriyle devam ediyor.

Adanalı Cani, Songül\'e Yemek Ismarlayıp Sonra da Parçalamış
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adanalı Cani, Songül'e Yemek Ismarlayıp Sonra da Parçalamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.


Advertisement