Adana'da Zırhlı Polis Aracının Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Adana'da Zırhlı Polis Aracının Devrilmesi

Adana'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Oflaz'ın cenazesi, Kozan ilçesinde defnedildi.

16.06.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Mehmet Oflaz'ın cenazesi, Kozan ilçesinde defnedildi.

Adana Adli Tıp Kurumundan alınan şehidin naaşı, konvoy eşliğinde Kuyuluk mahallesine Tapırlı Çiftliği mevkisinde baba evine getirilerek helallik alındı.

Naaş daha sonra Kuyuluk Mahallesi mezarlığına getirildi. Burada düzenlenen törende, saygı duruşunda bulunuldu, şehidin özgeçmişi okundu. Kozan Müftüsü Bilal Başoğlu tarafından dua edildi.

Şehidin cenazesi, kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Tören sırasında şehidin, polis memuru olan eşi Zeynep ile çocukları İrem ve Hüseyin gözyaşı döktü. Şehidin oğlu Hüseyin, tören mangası ile babasının fotoğrafını taşıdı. Cenazede şehidin diğer oğlu 8 aylık Muzaffer de yakınlarının kucağında taşındı.

Törene Vali Mahmut Demirtaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, milletvekilleri, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile askeri ve sivil erkan katıldı.

Tarsus-Adana- Gaziantep Otobanı Sarıçam mevkisinde 8 Haziran'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan polis memurları Hakan Seçkin, Nihat Şener ve Mehmet Oflaz tedavi altına alınmış; Şener, 11 Haziran'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde şehit düşmüştü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da Zırhlı Polis Aracının Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement