Adana'daki Cinsel İstismar Davasından Tutuklu Mustafa Ö. Beraat Etti - Son Dakika
3. Sayfa

Adana'daki Cinsel İstismar Davasından Tutuklu Mustafa Ö. Beraat Etti

Adana'da üniversite öğrencisi kıza kendisini doktor olarak tanıtan Mustafa Ö. 1.5 yıl ceza alırken, cinsel istismardan ise delil yetersizliğinden beraat etti.

14.06.2016 12:55  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kendisini psikiyatr olarak tanıttığı üniversite öğrencisi kıza "cinsel istismar, şantaj, yağma, tehdit ve hakarette" bulunduğu iddia edilen Mustafa Ö. hakkında mahkeme heyeti, sahte doktoru şantaj suçundan 1 yıl 6 ay hapis, zincirleme hakaretten ise 5 bin 400 lira adli para cezasına oy çokluğuyla mahkum etti. "Yağma ve cinsel istismar" suçlarından ise delil yetersizliğinden beraat edip tahliye oldu.

TUTUKLU MUSTAFA Ö. İLE AVUKATI KATILDI

Adana 7. Ağır Ceza Mahkemesindeki karar duruşmasına tutuklu Mustafa Ö. ile avukatı katıldı. Üniversite öğrencisi N.T. ise duruşmaya gelmedi.

İlkokul mezunu olan ve pazarlarda sebze satarak geçimini sağladığını belirten Mustafa Ö., üniversite öğrencisi N.T. ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'nde geçen yıl nisan ayında tanıştıklarını söyledi.

"BEN ZORLA KİMSEYLE YAŞAMADIM"

Kendisini N.T'ye psikiyatr doktor olarak tanıttığını doğrulayan Mustafa Ö, son savunmasında, "Kendisinden 300 lira borç istemiştim. Beraber olduktan sonra kaçıp gitseydim, kötü adam olurdum. İyi günde, kötü günde birlikte olmak için evlilik kararı almıştık. Mesajlarda hakaretlerin yanında sevgi ve aşk cümleleri de var. Ben zorla kimseyle yaşamadım. Bana aşık olduğunu, sevdiğini söylüyordu. Suçsuzum." diyerek beraatını istedi.

1 YIL 6 AY HAPİS, 5 BİN 400 LİRA İDARİ PARA CEZASI VERİLDİ

Mahkeme heyeti, sahte doktoru şantaj suçundan 1 yıl 6 ay hapis, zincirleme hakaretten ise 5 bin 400 lira adli para cezasına oy çokluğuyla mahkum etti.

YAĞMA VE CİNSEL İSTİSMARDAN BERAAT ETTİ

Verilen cezalarda herhangi bir indirim uygulanmazken para cezasının da 20 taksitten ödenmesi kararlaştırıldı. Sahte doktor "yağma ve cinsel istismar" suçlarından ise delil yetersizliğinden beraat edip tahliye oldu.

Mustafa Ö, Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören annesinin yanında refakatçi olarak kalan üniversite öğrencisi N.T'ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı.

Adana\'daki Cinsel İstismar Davasından Tutuklu Mustafa Ö. Beraat Etti
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Adana'daki Cinsel İstismar Davasından Tutuklu Mustafa Ö. Beraat Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Adalet her zaman lazım: Cezalar caydırıcı olmazsa taciz,sapıklık,hırsızlık ,hainlik artar. 8 4 Yanıtla
  • aslan balci: Gencecik bir kızın namusuna onuruna verilen değer! 6 6 Yanıtla
  • rte: yeni kanun yeni anayasa yaşasın osmanlıı 0 5 Yanıtla
  • Osmanlı: ah ah kemalist kanunlar ... RTE gelecek dertler bitecek 0 4 Yanıtla ...: Mustafa Kemal Atatürk; osmanlı denen aciz,sefil,cahiller topluluğunu ne güzel adam etti değil mi? yoksa babanın kaç tane olduğunu sayamayacak kadar matematik fukarası olacaktın... 2 0 bilmeden konuşuyor: ... denen aciz, sen kimsin ki osmanlı hakkında hadsizce atıp tutuyorsun. ne kadar güzel adam olduğunuz belli. her türlü pislik sizde. Atatürk adını da kendinize kalkan yapıp kirletmeyin. 0 0

Advertisement