Adana'dan 3 Güreşçi Milli Takım Kampına Çağrıldı - Son Dakika
Yerel

Adana'dan 3 Güreşçi Milli Takım Kampına Çağrıldı

Adana\'dan 3 Güreşçi Milli Takım Kampına Çağrıldı

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nden 3 sporcunun milli takım hazırlık kampına davet edildiğini söyledi.

14.10.2014 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'nden 3 sporcunun milli takım hazırlık kampına davet edildiğini söyledi.

İnce, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'nden Buluthan Öksüz, Şerefcan Karaali ve Kurban Güven'in Ankara Elmalı Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilecek milli takım hazırlık kampına davet edilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu, 15 gün sürecek kampın sporcuların kendilerini geliştirmeleri adına yararlı olacağına inandığını kaydetti.

Deneyimli antrenörler Bayram Demirel, Umut Kemal Uğur ve diğer antrenörlerin gözetiminde İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'nde bulunan sporcuların sürekli antrenman yaparak eksiklerini giderdiklerini ifade eden İnce, şöyle devam etti:

"Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin desteğiyle, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi'nde bulunan 25 kadar sporcuya beslenme uzmanı gözetiminde 3 öğün yemek çıkıyor. Sporculara, konusunda uzman kişilerce antrenmanın yanı sıra sporcu sağlığı, beslenmesi, spor yaralanmaları gibi dersler de veriliyor. Bununla birlikte tesislerde konaklayan sporcuların eğitimleriyle bire bir ilgileniliyor.Yabancı dil öğrenmeleri ve satranç oynamaları için ortam hazırlıyoruz. Çok samimi söylüyorum başarılı olmamızda İl Spor Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin hakkını asla inkar edemeyiz. Türkiye'ye model olacak merkezde hedefimiz milli takımlara daha fazla sporcu kazandırmaktır."

İnce, Adana'nın tesisleri, deneyimli kadrolarıyla ulusal ve uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacak durumda olduğunu da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana'dan 3 Güreşçi Milli Takım Kampına Çağrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement