Adana'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Adana'dan Kısa Kısa

Adana\'dan Kısa Kısa

Seyhan Belediyesi yaz spor okulları başladı.

08.07.2014 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi yaz spor okulları başladı.

Seyhan Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Küçükdikili, Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova, Denizli ve Narlıca mahallerinde 3 bin 500 çocuğun kayıt yaptırdığı yaz spor okulları törenle açıldı.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, açılış töreninde, sporu ve sporcuyu önemsediklerini belirtti.

Çocuk ve gençlerin gelecek için umut olduğuna dikkati çeken Karalar, şunları kaydetti:

"Mustafa Kemal Atatürk 'Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim' demiş. Şakirpaşa, Onur, Uçak, Ova mahalleri koskoca mahaller. Bu mahalleri toplarsanız neredeyse bir şehir yapıyor ama insanları kardeşçe yaşıyor. Ben de sizlerden bu kardeşliğin devam etmesi istiyorum. Spor ayın zamanda yardımlaşmayı arttırır, arkadaşlığı pekiştirir. Sizler de spor yaparak kaynaşacaksınız, arkadaşlığınızı pekiştireceksiniz."

Sarıçam'da yol ve kaldırım çalışmaları

Sarıçam Belediyesi tarafından yol ve kaldırım çalışmaları sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Bilal Uludağ, öncelikle belediyenin mali yapısını disiplin altına aldıklarını, yaklaşık 5 milyon lira tutarındaki esnaflara olan borcu kapatarak esnafın güvenini kazandıklarını kaydetti.

Bundan sonraki hedeflerinin her ay bir mahallenin yol ve kaldırım sorunlarını çözmek olduğunu belirten Uludağ, "Şu anda Şahintepe Mahallesinde kaldırım çalışması yapıyoruz. Burada 650 bin lira tutarında yol ve park yapımı için ihale hazırlığımız var. Daha sonra ise sırasıyla Yeşiltepe Mahallesi ve diğer mahallelerde yol ve park inşaatlarımız başlayacak" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement