Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu Açıklaması

Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu Açıklaması

"Fethiyespor maçında uygulamaya konulacak elektronik bilet uygulamasında, taraftarımıza 'Passolig' kartına sahip olmaları için kolaylık getiriyoruz"

15.04.2014 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un başkanı Selahattin Aydoğdu, Fethiyespor maçında uygulamaya konulacak elektronik bilet uygulamasında, "Passolig" kartına sahip olmaları için taraftara kolaylık sağlayacaklarını bildirdi.

Aydoğdu, yazılı açıklamasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, futbol sahalarında istenmeyen olayların önüne geçilmesi için 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında oluşturulan elektronik bilet (e-bilet) uygulamasının hayata geçirilmesiyle "Passolig" kart döneminin başladığını hatırlattı.

Taraftarların, "Passolig" kartına kolay sahip olmalarını istediklerini belirten Aydoğdu, şunları kaydetti:

"Fethiyespor maçında uygulamaya konulacak elektronik bilet uygulamasında, taraftarımıza 'Passolig' kartına sahip olmaları için kolaylık getiriyoruz. Elektronik biletini internet üzerinden alamayanlar, stadyum gişelerinden temin edecek. Ayrıca, şehrin en işlek yerlerine stant kurarak bu konuda taraftarlarımıza yardımcı olunacak. Destek almak isteyen taraftarlarımız, kulübümüzün 0322 457 94 08 numaralı telefonuna ulaşabilirler." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement