Adana Demirspor Başkanı Sözlü'den Haksızlık İsyanı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Başkanı Sözlü'den Haksızlık İsyanı

Adana Demirspor Başkanı Sözlü\'den Haksızlık İsyanı

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, son haftalarda yaşanan hakem hataları nedeniyle camia olarak sabırlarının taşma noktasına geldiğini söyledi.

06.10.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, son haftalarda yaşanan hakem hataları nedeniyle camia olarak sabırlarının taşma noktasına geldiğini söyledi. TFF ve MHK'ya seslenen Sözlü, "TFF Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ve MHK'ya sesleniyorum. Lütfen aleyhimize verilen yanlış kararları bir kez gözden geçirsinler. Aklımıza acaba Adana cezalandırılıyor mu? Sorusu geliyor" dedi.

Tesislerde düzenlediği basın toplantısında medya mensuplarına, Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor maçında aleyhlerine verilen yanlış penaltı ve lehlerinde de verilmeyen penaltı pozisyonlarını görüntülü olarak anlatan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sözlü, "Gelinen noktada çok büyük emekler sarf ettik. Ancak hakkımız göz göre göre yeniliyor. Sayın Demirören ve MHK'yı ziyaret edip bu görüntüleri kendilerine götüreceğim. Biz son haftalarda takımdaki düşüşün farkındayız. Ancak bu düşüşün etkenleri, saha içerisinde yaşanan yanlış hakem hatalarıdır. Biz özeleştirimizi de kendi içimizde yapıyoruz. Hatalı maç yöneten hakemler camia olarak bizleri sıkıntıya sokuyor. Tekrar Sayın Demirören ve MHK yetkililerine sesleniyorum. Bizlerin müsabakalarına PTT 1. Lig'de 3 tane takımı bulunan İzmir bölgesi hakemi gönderilmesin. Bu haftaya kadar müsabakalarımıza 3 tane İzmir bölgesi hakemi atandı. Biz iki mağlubiyette pes edecek insanlar değiliz. En kısa sürede toparlanıp ilk haftalardaki Adana Demirspor'u ortaya çıkaracağız. Ayrıca Adanalılar mert adamlar olur. Biz en medeni bir şekilde hakkımızı arayacağız" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Başkanı Sözlü'den Haksızlık İsyanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement