Adana Demirspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Adana Demirspor\'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Adana Demirspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları sürüyorTeknik direktör Sözeri İnşallah bu maçı 3 puan ile kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruzTFF 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, cumartesi Günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda konuk edeceği Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdürdü.

24.08.2016 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor'da Denizlispor maçı hazırlıkları sürüyor

Teknik direktör Sözeri İnşallah bu maçı 3 puan ile kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruz

TFF 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor, cumartesi Günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda konuk edeceği Denizlispor karşılaşmasının hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde sürdürdü.

Teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve istasyon çalışması ile sürdü. Dar alanda çift kale yapılan çalışmalar, yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Adana Demirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, Samsunspor maçında önemli bir puan aldıklarını belirterek, şunları konuştu

Paf takım ağırlıklı genç oyuncularımız Adan Demirspor tarihine altın harflerle geçti.

Bu abartıyoruz gibi görünüyor. Ama 10 saat yol gelmiş, bizimle hiç antrenmana çıkmamış oyunculara bakıldığı zaman alınan bu puanın değeri çok daha iyi anlaşılır. Gençlerimiz iyi mücadele etti. Samsunspor'un biraz serzenişi var ama oyuncularımıza 70'inci dakikadan sonra kramplar girmeye başladı. Bu vakit geçirme gibi göründü. Zaten hakem 7 dakika uzatma da verdi. Ama bu çocukların verdiği mücadeleyi kimse gölgeleyemez. Tebrik ediyorum, alınlarından öpüyorum. Gençler abilerine 'Biz hedefe giden yolu açtık. Deplasmandan önemli bir puan aldık. Siz de bunu devam ettirin' mesajı verdi. Abileri de devam ettirecek. Bu hafta tam kadro ile çıkacağız inşallah. Gençlerimiz de tribünde abilerini destekleyecek. İnşallah bu maçı 3 puan ile kapatıp, yolumuza devam etmek istiyoruz.

'EN BÜYÜK KAZANCIMIZ BÜTÜNLÜK'

Hedefe giden yolda iyi bir takım kurduklarını anlatan Sözeri, şöyle sürdürdü

Sezonu talihsizliklerle açtık. Sezona geç başladık, son anda transfer yasağımız olduğu gibi. Ama bunlar bizi yıldırmayacak. Oyuncularımızla mücadeleden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Samsunspor maçının en önemli tarafı kazanılan puan değildi, bence gösterilen bütünlüktü. Oynayamayan oyuncular gençlerimizi maçtan önce motive etti. Ama maçtan sonraki tablo görülmeye değerdi. En büyük kazancımız bütünlük oldu diye düşünüyorum.

TRANSFER ŞART

Transfer çalışmaları konusuna da değerlendirmelerde bulunan Sözeri, sözlerini şöyle tamamladı

Bir yada iki oyuncu alacağız. Bir ön libero almamız şart görünüyor. Bu bölge için yabancı oyuncular ile ilgili çalışmamız sürüyor. Yabancı olmaz ise yerli B ve C planımız var. Transfer uygun rakamlara olursa kulübün menfaatine olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'da Denizlispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Milli Eğitim Bakanlığı, Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı düzenleyecek
    12:53 Milli Eğitim Bakanlığı, Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı düzenleyecek

    Milli Eğitim Bakanlığı, 24 Nisan-10 Mayıs tarihleri arasında 40 ilde 10 bin 665 öğrencinin katılımıyla 'Dört Beceride Türkçe Dil Sınavı' düzenleyecek. Sınav, öğrencilerin ilkokul, ortaokul ve lise düzeylerindeki okuma, dinleme, konuşma, yazma dil becerilerini ölçmek amacıyla gerçekleştirilecek. Sınav sonrasında yönetici, öğretmen ve öğrenci anketleri uygulanacak ve elde edilen sonuçlar öğrencilerin bilgi ve becerilerine yönelik önemli bulgular sunmayı hedefliyor.

  • Taraklı Muhtarları İbrahim Pilavcı'yı Ziyaret Etti
    12:53 Taraklı Muhtarları İbrahim Pilavcı'yı Ziyaret Etti

    Sakarya'nın Taraklı ilçesinde 22 mahalle muhtarı, tekrar Belediye Başkanı seçilen İbrahim Pilavcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Taraklı Muhtarlar Derneği Başkanı Harun Gündüz ve 21 mahalle muhtarı, Pilavcı'yı ziyaret ederek yeni dönemde başarılar diledi. Pilavcı, yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca muhtarlarla hep işbirliği içerisinde çalıştığını söyledi. Muhtarlara, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Pilavcı, Taraklı için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • CHP Milletvekili Durmaz, Tokat'ta deprem sonrası köyleri ziyaret etti
    12:52 CHP Milletvekili Durmaz, Tokat'ta deprem sonrası köyleri ziyaret etti

    CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası depremden etkilenen köyleri ziyaret ederek, bölge halkının eksiklerini ve meydana gelen hasarı inceledi. Durmaz, deprem konusunda TBMM'de yaptıkları çalışmaları hatırlatarak, önlem planının olmamasını eleştirdi.

  • DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta: Son 21 yılda Edirne'de 8 baraj ve 32 gölet inşa ettik
    12:48 DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta: Son 21 yılda Edirne'de 8 baraj ve 32 gölet inşa ettik

    DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, Edirne'de son 21 yılda 8 baraj ve 32 gölet inşa ettiklerini belirterek, böylece 422 milyon metreküp su depolama hacmine ulaşıldığını söyledi. Ayrıca, taşkın koruma tesisleri ile Edirne şehir merkezi, 95 yerleşim yeri ve 23 bin 370 dekar arazinin taşkın kontrolü sağlandığını ve arazi toplulaştırma çalışmalarının da yapıldığını ifade etti.

  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu
    12:44 Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar oluştu

    Sivas'ın Koyulhisar ilçesine bağlı Kızılelma köyünde Şükrü Soylu'ya ait ahır ve samanlığa yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangında ahır ve samanlıkta hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangın sonucunda ahırda bulunan hayvanlar kurtarılırken, 30'un üzerinde tavuk ve ördek telef oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı
    12:43 Edirne'de kamyon ile minibüs çarpıştı: 1 yolcu yaralandı

    Edirne'de Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, T.K. yönetimindeki kamyon ile A.D.A. idaresindeki minibüs çarpıştı. Kazada minibüsteki 1 yolcu yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücüler ise ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı
    12:43 Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı

    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hasancı'da çiftçilere nohut tohumu dağıttı ve tarımsal üretimi artırarak Kayseri'yi bir tarımsal üretim merkezi haline getireceklerini söyledi.


Advertisement