Adana Demirspor'da Galibiyet Hesapları - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'da Galibiyet Hesapları

Adana Demirspor\'da Galibiyet Hesapları

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, tüm Adanalı futbolseverleri pazar günü oynayacakları Adanaspor maçına davet etti.

06.03.2015 17:33  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, tüm Adanalı futbolseverleri pazar günü oynayacakları Adanaspor maçına davet etti, "İyi bir mücadele sonra maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" dedi.

Bu süreçte daha çok kenetlenmenin gerektiğini belirten Tamer Gülcan, "Başarı, birlik ve beraberlikten geçer. Biz de bu kenetlenmeyi en üst seviyede yapacağız. Taraftarıyla, camiasıyla tek yumruk, tek güç olup özlenen tabloyu yaratacağız" diye konuştu.

Geçtiğimiz lider Kayseripor'la oynadıklarını, bu hafta da Adanaspor derbisini kazanmak istediklerini söyleyen Tamer Gülcan, şöyle devam etti:

"Bizim için gerçekten Adanaspor derbilerinin önemi farklı. Maça kazanmak için çıkacağız. Takımımız maça oldukça iyi bir şekilde hazırlandı. İnşallah bu hafta Adanaspor maçını da kazanarak şanpiyonluk yolunda bir adım daha atmış olacağız. Adanaspor bizim kardeş takımımız. Adanaspor-Adana Demirspor maçları her zaman güneyin önemli bir derbisi olmuştur. Bu derbide tüm Adanalı futbolseverleri maça davet ediyoruz. İyi bir müsabaka olacak. Mutlaka galibiyetle ayrılacağız. Bizim takımımız şu anda bu güce sahip."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'da Galibiyet Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement