Adana Demirspor'da Yönetim Osman Özköylü ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor'da Yönetim Osman Özköylü ile Yollarını Ayırdı

Adana Demirspor\'da Yönetim Osman Özköylü ile Yollarını Ayırdı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un yönetim kurulu toplantısından Teknik Direktör Osman Özköylü ile yolları ayırma kararı çıktı.

01.03.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un yönetim kurulu toplantısından Teknik Direktör Osman Özköylü ile yolları ayırma kararı çıktı.

PTT 1. Lig'de 4. sırada yer alan Adana Demirspor'da beklenmeyen bir ayrılık yaşanmak üzere. Kulübün yönetim kurulu toplantısından Teknik Direktör Özköylü ile yolları ayırma kararı çıktı.

Toplantının ardından açıklama yapan Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, kararın yönetim kurulunda oy birliği ile aldığını belirterek, "Yönetim ile toplandık. Çıkan sonuç, hocamızla görüşüp, karşılıklı anlaşarak yollarımızın ayıracağız. Yönetim kurulunun tamamı bu yönde karar verdi. Yorucu bir toplantı oldu. Çok iyi bir süreç yaşıyorduk. Belki idari manada, adamlık bakımından çok sevdiğimiz bir adamdı. Ama bazen duygusallığın bir kenara bırakılması gerektiğini görüyorum. Bizim için zor bir karar" dedi.

"ÖZKÖYLÜ'NÜN MAYASI BİZDE TUTMADI"

İstenilen sonuçların alınamaması nedeniyle böyle bir karar aldıklarını kaydeden Sözlü, "İyi bir ekibimiz var. Ama sahada istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu takımın başını alıp gitmesi lazım. Gidemiyoruz, biz de neşter vurup çözme yoluna gideceğiz. Hayırlı mı olur, hayırsız mı olur zaman gösterecek. Hocamızın kişiliğinden şüphemiz yok. Ama herhalde hocamızın mayası bizde tutmadı. Bir değişikliğin hayırlı olacağını düşünüyoruz. Hocamıza tebliğ etmedik. Görüşeceğiz, güzel bir şekilde ayrılacağız. Osman hocaya Adana'nın kapısı her zaman açık. Osman hoca duruşu ve varlığı ile Adana'ya renk katmıştır" diye konuştu.

"BÜLENT KORKMAZ, OKAN BURUK, YILMAZ VURAL…"

Başkan Sözlü, yönetim kurulu toplantısında yeni teknik direktör konusunu da değerlendirdiklerini aktararak, "Seçeneklerimiz arasında Hakan Kutlu, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Uğur Tütüneker, Yılmaz Vural gibi isimler var. Bu isimleri de yönetim kuruluna sunduk. Seçeneklerin içinden bir değerlendirme yapacağız" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Özköylü ile ligde çıktığı 23 maçta, 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Adana Demirspor, 4. sırada bulunuyordu.

Bu arada, 14 Aralık 2015'de istifa eden Osman Özköylü, camianın isteği üzerine 17 Aralık 2015'de tekrar göreve getirilmişti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor'da Yönetim Osman Özköylü ile Yollarını Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mehmet kırılmaz : ertuğrul sağlam gelirse iyi olur arkdşlar ne pahasına olursa olsun sağlam olmalı o zaman mangalları yakarız 0 0 Yanıtla
  • Ümit dericioğlu: Takımın gidiş hattına göre müdale edemiyor .sağ bek sakatladı gol geliyorum diyordu hüseyin iyidi.solekeri ortaya 2.yarı başında anıl.ads sahipsiz değil pazar günü dalga geçildi .iyi bir hoca gelecek 2maç. Çok önemli 6 puanlık maçlar. Başarılar teknik heyete . 0 0 Yanıtla
  • Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı
    16:20 Türkiye Kano Federasyonu'nun Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları Samsun'da Başladı

    Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen 'Rafting Bölgesel Eğitim ve Gelişim Kampları' Samsun'da başladı. 9 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen kamplarda 70 sporcuya eğitim veriliyor.

  • Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    16:19 Trabzonspor, Kayserispor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda Mondihome Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanın son bölümünde taktiksel ağırlıklı çalıştı. Takım, akşam saatlerinde özel uçakla Kayseri'ye hareket edecek.

  • 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak
    16:15 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası Samsun'dan Start Alacak

    Vezirköprü ilçesinde düzenlenecek olan 2024 Türkiye Offroad Şampiyonası için hazırlık toplantısı Samsun Valisi Orhan Tavlı'nın başkanlığında gerçekleştirildi. Şampiyona, 7 yarıştan oluşacak ve ilk ayağı Vezirköprü'de düzenlenecek. Şampiyonaya 38 farklı ilden 2 bin kişilik bir grup katılacak. Şampiyona, 14'üncü kez Vezirköprü'de düzenlenerek binlerce sporseveri bir araya getirecek.

  • Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak
    16:04 Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenecek Sky To Sea Enduro Dağ Bisikleti Yarışı'na 5 ülkeden 85 sporcu katılacak

    Tahtalı Dağı'nın karlı zirvesinde düzenlenecek yarışta sporcular, 34 kilometrelik parkuru plaja kurulacak rampadan denize atlayışla tamamlayacak. Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan sporcuların mücadele edeceği yarış, Kemer bölgesinin bisiklet turizmi altyapısını ve coğrafyasını ön plana çıkarmak amacıyla düzenleniyor.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı
    15:34 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu kapsamında 22 tesisin açılışı yapıldı

    Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, açılış töreninde yaptığı konuşmada, tesislerin gençlere hizmet vereceğini ve Türkiye'nin gençlik ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışırken dışarıdan gelen gençlere de hizmet etmekte zorlandığını belirtti.


Advertisement