Adana Demirspor'dan 2 Anlamlı Davranış - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'dan 2 Anlamlı Davranış

Adana Demirspor\'dan 2 Anlamlı Davranış

Ptt 1'inci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirpspor, bu yıl 100'üncü yılı olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutladı, Yaşlılar Haftası nedeniyle de Adana Huzurevi'ni ziyaret ett. ŞEHİTLERİMİZİ ANDILAR Mavi lacivertli teknik heyet ve futbolcular, tesislerde yapılan törende Çanakkale Zaferi kutlaması için Türk Bayrağı ile resim çektirdi.

18.03.2015 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirpspor, bu yıl 100'üncü yılı olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutladı, Yaşlılar Haftası nedeniyle de Adana Huzurevi'ni ziyaret ett.

ŞEHİTLERİMİZİ ANDILAR

Mavi lacivertli teknik heyet ve futbolcular, tesislerde yapılan törende Çanakkale Zaferi kutlaması için Türk Bayrağı ile resim çektirdi. Yönetim de, "Tarihin akışının değiştiği, bir milletin topyekün destansı bir mücadele verdiği ve bağımsızlık savaşımızın kazanıldığı Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıldönümünü büyük bir gururla kutlar, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve tarihe damga vuran aziz şehitlerimizi ve gazilerimiz saygı, minnet ve şükranla anarız" açıklaması yaptı.

EL ÖPTÜLER SOHBET ETTİLER

Bu arada futbolcular, Yaşlılar Haftası nedeniyle Adana Huzurevi'ni ziyaret etti. Futbolcular, teknik direktör Ünal Karaman ve yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette huzurevinde kalanların ellerini öptüler, Adana Demirspor'un simgelerini taşıyan çeşitli hediyeler verdi. Huzurevi sakinleri de, "Şampiyon, şampiyon" tezahüratı yaptılar. Mavi lacivertli futbolcular, huzurevi sakinleriyle uzun uzun sohbet etti, fotoğraf çektirdiler.

Huzurevinde kalan Gülseren Samsunlu, Adana Demirspor'lu futbolculara Müslüm Gürses'in, "Tanrı İstemezse İnsan Ölmezmiş" isimli parçasını okudu. Tüm oyuncular,b daha sonra Gülseren Samsunlu'nun ellini öptü, şarkı için de teşekkür etti.

KARAMAN: "YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACI"

Bu tür etkinlikleri bir güne, ya da bir haftaya sığdırmanın mümkün olmayacağını ifade eden Ünal Karaman, "Yaşlılarımız bizim her şeyimiz. Onlar sadece bu hafta değil, günün her anında kalbimizdeler. Onlarsız hiç bir şey düşünülemez. Burada bizleri karşılarken, mutluluklarını görmek bize ayrı bir güç, kuvvet verdi. Yaşlılarımız, başımızın tacı" dedi.

Yaşılar Haftası'nın Çanakkale Şehitleri'ni anma törenine denk gelmesi nedeniyle ziyaretin daha da bir anlam kazandığının altını çizen Huzurevi Müdürü Handan Avcı, "20 yılı aşkın süredir burada görev yapmaktayım. İlk kez bu kadar renkli bir ziyarete tanık oldum. Yaşlılarımızı ilk kez bu kadar mutlu gördüm. Teknik heyet ve futbolcularımıza bu mutluluğu tattırdığı için çok teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda da başarılar diliyoruz. Kalbimiz sizlerle" şeklinde konuştu. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'dan 2 Anlamlı Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement