Adana Demirspor'dan Huzurevine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adana Demirspor'dan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

Adana Demirspor\'dan Huzurevine Anlamlı Ziyaret

PTT 1. Lig’de yer alan Adana Demirspor teknik heyeti ve futbolcuları, ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle huzurevini ziyaret ederek, buradaki yaşlıların ellerini öptü ve takımın simgelerini taşıyan çeşitli hediyeler verdi.

18.03.2015 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de yer alan Adana Demirspor teknik heyeti ve futbolcuları, 'Yaşlılar Haftası' nedeniyle huzurevini ziyaret ederek, buradaki yaşlıların ellerini öptü ve takımın simgelerini taşıyan çeşitli hediyeler verdi.

Teknik Direktör Ünal Karaman ve yardımcılarının da bulunduğu ziyarette huzurevi sakinleri Adana Demirspor'u "şampiyon, şampiyon" tezahüratıyla karşıladı. Mavi-lacivertli futbolcular, yaşlıların ellerini öpüp uzun uzun sohbet etti. Bu arada bazı futbolcuların ise yaşlılarla selfie yaptığı görüldü.

Ziyarette çok renkli görüntüler de vardı. Gülseren Samsunlu isimli bir yaşlı Adana Demirspor'lu futbolculara Müslüm Gürses'ten "Tanrı İstemezse İnsan Ölmezmiş" isimli şarkıyı seslendirdi.

KARAMAN: "YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACI"

Bu tür etkinlikleri bir güne, ya da bir haftaya sığdırmanın mümkün olmayacağını ifade eden Karaman, "Yaşlılarımız bizim her şeyimiz. Onlar sadece bu hafta değil, günün her anında kalbimizdeler. Onlarsız hiçbir şey düşünülemez. Burada bizleri karşılarken, mutluluklarını görmek bize ayrı bir güç, kuvvet verdi. Yaşlılarımız, başımızın tacı" dedi.

Yaşılar haftasının Çanakkale Şehitleri'ni anma törenine denk gelmesi nedeniyle Adana Demirspor'un düzenlediği ziyaretin daha da bir anlam kazandığının altını çizen Adana Huzurevleri Müdürü Handan Avcı ise "20 yılı aşkın süredir burada görev yapmaktayım. İlk kez bu kadar renkli bir ziyarete tanık oldum. Yaşlılarımızı ilk kez bu kadar mutlu gördüm. Teknik heyet ve futbolcularımıza bu mutluluğu tattırdığı için çok teşekkür ediyor, şampiyonluk yolunda da başarılar diliyoruz. Kalbimiz sizlerle" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Demirspor'dan Huzurevine Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement