Adana Demirspor, Giresun Yolcusu - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor, Giresun Yolcusu

Adana Demirspor, Giresun Yolcusu

Adana Demirspor deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

18.11.2016 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını Aytaç Durak Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu yönetiminde ısınma hareketleriyle başlayan çalışmalar 5'e 2 ve tam sahada taktik antrenmanla sona erdi. Giresunspor karşılaşmasına sıkı çalışan ve göstermiş oldukları performansla teknik heyetin yüzünü güldüren mavi-lacivertli oyuncuların keyifli oldukları görüldü.

Milli Takım arasının kendilerine gayet iyi geldiğini ve Atiker Konyaspor ile oynadıkları hazırlık maçıyla bunu net olarak gördüklerini belirten Teknik Direktör Engin İpekoğlu, hafta boyunca Giresun deplasmanından 3 puan almanın hesaplarını yaptıklarını dile getirdi.

Pote ve Grbic'den kötü haber

Adana Demirspor'da yaşanan sakatlıklar zorlu maç öncesi moralleri bozdu. Mickael Pote ile Petar Grbic'in Giresunspor maçında forma giyemeyecekleri belirtildi. Her iki futbolcunun da tedavilerine başlandı.

Bu arada Adana Demirspor cumartesi öğle saatlerinde hava yoluyla aktarmalı olarak Giresun'a hareket edecek.

Pazar günü Giresun Atatürk Stadyumu'nda saat 17.00'de oynanacak olan karşılaşmayı Tolga Özkalfa yönetecek. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor, Giresun Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement