Adana Demirspor Milli Araya 3 Puanla Girmek İstiyor - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Milli Araya 3 Puanla Girmek İstiyor

Adana Demirspor Milli Araya 3 Puanla Girmek İstiyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Denizlispor maçından 3 puanla ayrılıp, milli takım arasına moralli girmek istediklerini aktararak, “Milli arada fiziksel eksiklerimizi de gidermek istiyoruz” dedi.

26.08.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Denizlispor maçından 3 puanla ayrılıp, milli takım arasına moralli girmek istediklerini aktararak, "Milli arada fiziksel eksiklerimizi de gidermek istiyoruz" dedi.

Adana Demirspor Cumartesi günü kendi evinde oynayacağı Denizlispor karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor. Takımına güvendiğini ve kurduğu kadroya kefil olduğunu anlatan Teknik Direktör Sözeri ise sezonu zirvede tamamlayacaklarını ifade etti.

"Amacımız kazanmak"

Yeni sezon hazırlıklarına geç başladıklarını daha sonra ise transfer tahtası problemi yaşadıklarını belirten Erkan Sözeri, "Transfer tahtasının bugün açılmasını bekliyoruz. Denizlispor karşısında kesinlikle amacımız kazanmak olacak. Rakiplerimize saygı duyarak oynayacağız. Ama özellikle içerideki maçlarımızı kayıpsız geçmek istiyoruz. Bu yüzden bu maç bizim için çok önemli. Bu maçı 3 puanla kapatıp, milli takım arasında yaralarımızı sarmak istiyoruz. Fiziksel eksiklerimizi gidermek istiyoruz" diye konuştu.

"

Sözeri, Denizlispor maçına aldıkları ceza nedeniyle seyircisiz çıkacaklarını kaydederek, "Taraftarımızın önünde ilk maça çıkacaktık. Çok isterdik önlerinde güzel mücadele ile 3 puan almak. Maalesef cezalı olduğumuz için taraftarsız oynayacağız. Bizim için büyük eksiklik olduğunu bilsek de onların kalbinin bizimle olduğunu biliyoruz. İnşallah çıkışta onlara 3 puan hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Mavi-lacivertli takımın cezası nedeniyle taraftarından yoksun olarak çıkacağı karşılaşma saat 21: 45'de başlayacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Milli Araya 3 Puanla Girmek İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement