Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü Açıklaması - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü Açıklaması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü'nün konuşması Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü: "İsmimiz ve hedefimiz büyük, bu yüzden diğer takımlara göre daha fazla zorlanıyoruz" PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, hedeflerinin büyük olduğunu, bu nedenle diğer takımlara göre daha fazla zorlandıklarını söyledi.

25.02.2016 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü'nün konuşması Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü:

"İsmimiz ve hedefimiz büyük, bu yüzden diğer takımlara göre daha fazla zorlanıyoruz"

PTT 1. Lig ekibi Adana Demirspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, hedeflerinin büyük olduğunu, bu nedenle diğer takımlara göre daha fazla zorlandıklarını söyledi.

Özköylü, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, takım üzerinde sezon başından bu yana baskı olduğunu aktararak, "Başkanımız seçildiği gün, 'bu takım şampiyon olacak, bu takım Süper Lig'e çıkacak' diyerek büyük bir hedef koydu" dedi.

Bu hedefe koşan bir antrenör olarak ekipteki yerini aldığını vurgulayan Özköylü, şunları kaydetti:

"İlk yarıda gösterdiğimiz performans istediğimiz seviyede olmadığı için bazı sıkıntılar yaşadık. İlerleyen haftalarda da bu baskıyı üzerimizde hissediyoruz. Dışarıdan da baskı var bize. Oynadığımız her takıma karşı çok daha fazla mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Rakiplerimiz diğer maçlara göre bize karşı daha farklı motive oluyorlar. İsmimiz ve hedefimiz büyük, bu yüzden diğer takımlara göre daha fazla zorlanıyoruz. Bu anlamda sıkıntılarımız var."

Adana Demirspor'un son dönemde en başarılı takım olduğunu savunan Özköylü, geçen haftaki maçta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un 9 kişi kaldığını ancak istedikleri güzellikte oyunu sahaya yansıtamadıklarını ifade etti.

Özköylü, yeni transferlerinin uyum sürecinde olduğunu belirterek, "Hala hazırlanma aşamasında olan oyuncularımız var. 'Niye hazır olmayan oyuncu alındı?' deniyor. Hazır olan oyuncusunu kim verir? Hazır olan Onur Akbay'ı aldık ona da 300 bin lira bonservis bedeli verdik. Bu kulübün böyle paralar verme şansı yok" değerlendirmesinde bulundu.

İç sahada 4 deplasmanda 2 mağlubiyet aldıklarını, ligin ilk yarısında iç sahada daha fazla zorlandıklarını anlatan Özköylü, "Oyun sistemimizde 10-12 kilometre koşulmasından mutluluk duymayız. Benim takımım az koşacak, topla çok oynayacak. 9 kilometre de koşsak maçı kazanmamız gerekir. 3. bölgede oynamak isteyen bir takımız" diyerek sözlerini tamamladı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Teknik Direktörü Özköylü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement