Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Kızılcahamam kampında yaptıkları hazırlık maçlarının, oyun şablonu oluşturma adına verimli geçtiğini belirtti.

28.07.2016 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Kızılcahamam kampında yaptıkları hazırlık maçlarının, oyun şablonu oluşturma adına verimli geçtiğini belirtti.

Kulübün internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana Demirspor'un Kızılcahamam'daki birinci etap kampı tamamlandı.

Açıklamada kampla ilgili değerlendirmesi yer alan teknik direktör Sözeri, 3 hazırlık maçı yaptıkları kampta aile ortamında çalıştıklarını ifade etti.

Futbolcuların iyi niyetli olduklarını ve herkesin elinden geleni yapmaya gayret gösterdiğini dile getiren Erkan Sözeri, şunları aktardı:

"Kampa biraz geç katıldık ama bunu bir bahane olarak görmeyeceğiz. Bir yandan da oyuncuların sakatlanmaması için çok dikkatli davranıyoruz. Futbolcularımız yetenekli ve onlardan istediklerimizi çok çabuk algılıyorlar. Bu da bizim için büyük avantaj. Hazırlık maçlarında sonuçların bizim için hiçbir önemi yok. Kafamızdaki oyun şablonunu oluşturma adına çok verimli maçlar oynadık. İnşallah ikinci etap kampında maç trafiğimiz daha da artacak. Oyuncularımızdan maksimum verim alabilmek için daha da çok çalışacağız."

Sözeri, birinci etap kampının ardından takıma izin verdiklerini ve yarın akşam yeniden toplanacaklarını bildirdi.

Kampta şu ana kadar sadece altyapı oyuncularından İzzet Çelik'in sakatlandığını ve bu durumun morallerini bozduğunu belirten Sözeri, "Genç oyuncumuza bir kez daha acil şifalar diliyoruz. Bir yandan da altyapıdan 4-5 oyuncunun gelecek adına umut vermesi bizi teselli ediyor. Bu oyuncularımızı kampta takip etmeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor Teknik Direktörü Sözeri Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement