Adana Demirspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından - - Son Dakika
Spor

Adana Demirspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından -

Adana Demirspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından -

PTT 1. Lig'de sahasında Adana Demirspor'u 2-1 yenen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Ali Nail Durmuş, "Golü yediğimiz andan itibaren oyunu forse eden, oyunun hakimiyetini ele geçirip hem takım savunması adına hem de pozisyon üretme anlamında oynayan bizdik" dedi.

13.04.2014 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de sahasında Adana Demirspor'u 2-1 yenen TKİ Tavşanlı Linyitspor'un teknik direktörü Ali Nail Durmuş, "Golü yediğimiz andan itibaren oyunu forse eden, oyunun hakimiyetini ele geçirip hem takım savunması adına hem de pozisyon üretme anlamında oynayan bizdik" dedi.

Durmuş, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, kazandıkları için çok mutlu olduğunu ve oyuncularını kutladığını söyledi.

Bu müsabakanın kendisi için çok anlamlı olduğunu belirten Durmuş, şöyle devam etti:

"İlk defa düşme barajının üzerine çıktık. O yüzden oyuncularımın alınlarından öpüyor ve tebrik ediyorum, onlarla gurur duyuyorum. Çünkü öyle zor şartlarda mücadele ediyoruz ki ve bunu dışarıya yansıtmıyoruz. Biz bir takımız, bir camiayız, taraftarımızla yönetimimizle bu küçük ilçenin mücadelesini büyük bir arenada veriyoruz. Bu açıdan bugün çok mutluyum. Ayrıca önemli eksikliklerimiz vardı. İki oyuncumuz, kaleci Metin ile Murat Özavcı'nın ön çapraz yan bağları kopmuştu ve sezonu kapattılar. Mehmet Besler, Sakıb cezalı, Ali Kuçik ve Batuhan sakattı. Biz takımız, sakat ve cezalı oyuncularımız oluyor. Onların yerine oynayanların hiçbir farkı yok. Bugün Kemal'in, Soner'in, Gökhan'ın ortaya koyduğu performans ortadaydı. Bütün takım arkadaşlarımı kutladığım gibi bu arkadaşlarımı da kutluyorum. Bu arkadaşlar, fazla şans bulamadılar benim tarafımdan ama onların anlayışını, takıma ve kendilerine inancını bildiğim için bugün çok iyi oyun ortaya koydular. Golü yediğimiz andan itibaren oyunu forse eden, oyunun hakimiyetini ele geçirip hem takım savunması adına hem de pozisyon üretme anlamında oynayan bizdik."

Gollerin yanı sıra farkı artırabilecek çok net pozisyonlar bulduklarını vurgulayan Durmuş, kazanmalarının önemli olduğunu dile getirdi.

Güçlü bir ekibe karşı galip geldiklerini anlatan Durmuş, "Üç hafta ve üç finalimiz var. Haftaya Bolu'ya gidiyoruz. Aynı savaş ve mücadeleyi orada da vereceğiz. Umarım kazanan ve mücadeleyi alnının akıyla sonuçlandıran TKİ Tavşanlı Linyitspor olarak ligi bitiririz" diye konuştu.

- Adana Demirspor cephesi

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ercan Albay ise sonuca tesir edecek bir oyun ortaya koyamadıklarını bildirdi.

Maçta iki net pozisyonu gole dönüştüremediklerine değinen Albay, "Bu pozisyonları iyi şekilde değerlendirseydik maçı koparabilirdik" ifadesini kullandı.

Oyuncularının mücadelesini, kazanma yönünde yeterli görmediğine dikkati çeken Albay, geçen hafta olduğu gibi bu müsabakada da hakem kararları nedeniyle mağdur olduklarını savundu.

Kazanan takımın taraftarlarının da hakemle ilgili bir protestosu varsa bunun dikkate alınması gerektiğini anlatan Albay, "Sonuç olarak mağlup olduk. İstemediğimiz ve beklemediğimiz bir netice oldu. Bundan sonra kalan iki maçımız var. Bize lig için bir puan yeterlidir. Ondan dolayı da içeride oynayacağımız maçı çok daha iyi değerlendirmek durumundayız'' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Adana Demirspor - TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının ardından - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement