Adana Demirspor'un Yeni Teknik Direktörü Osman Özköylü - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor'un Yeni Teknik Direktörü Osman Özköylü

Adana Demirspor\'un Yeni Teknik Direktörü Osman Özköylü

Adana Demirspor'un yeni Teknik Direktörü Osman Özköylü PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne Osman Özköylü getirildi.

30.06.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor'un yeni Teknik Direktörü Osman Özköylü

PTT 1'inci Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörlüğüne Osman Özköylü getirildi.

Adana Demirspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Sedat Sözlü, 21 yıllık süper lig özlemine son vermek adına iddialı bir ekip oluşturuyoruz. Bu nedenle de yine iddialı bir isim olan Osman Özköylü ile anlaştık. Tecrübesi ve başarısı herkes tarafından yakından bilinen Osman Özköylü hocamız, yüreğini ortaya koyarak tarihi kulübümüzü şampiyon yapacaktır dedi.

Adana Demirspor Kulübü gibi çok büyük bir taraftar topluluğuna sahip olan camiaya hizmet vermekten gurur duyacağını belirten Özköylü ise, Kulüp Başkanımız Sayın Sedat Sözlü ile dün bir araya gelip anlaştık. Konuşmamızın daha ilk anında bu samimiyeti gördüm ve Adana Demirspor'a hizmet vermeye karar verdim. Çok büyük paralar saçarak değil, takımı süper lige çıkarmaya inanan bir kadro oluşturacağız. Ben çok heyecanlı bir teknik adamım. Heyecanımı da sahada oyuncularıma çok iyi yansıtıyorum. Heyecan olmazsa ben başarılı olamam diye konuştu.

İsminin anıldığı ilk günden itibaren kendisine ilgi gösteren Demirspor taraftarlarına teşekkür eden Osman Özköylü, Camiamızın özlemle beklediği şampiyonluğu getirmek için çok büyük uğraşlar vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın şeklinde konuştu.

Daha sonra teknik direktör Osman Özköylü, Adana Demirspor Kulüp Başkanı Sedat Sözlü ile birlikte 1 yılık sözleşmeye imza attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor'un Yeni Teknik Direktörü Osman Özköylü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement