Adana Demirsporlu 4 Kongre Üyesi, Yönetimin İstifasını İstedi - Son Dakika
Yerel

Adana Demirsporlu 4 Kongre Üyesi, Yönetimin İstifasını İstedi

Adana Demirspor'da 4 kongre üyesi, yönetim kurulunun istifa etmesi yönünde dilekçe verdi.

17.04.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Demirspor'da 4 kongre üyesi, yönetim kurulunun istifa etmesi yönünde dilekçe verdi.

Hazırladıkları dilekçeleri Adana Demirspor Genel Müdürü Mustafa Türk'e teslim eden kongre üyeleri adına konuşan Emrah Dinç, amaçlarının daha güçlü bir Adana Demirspor'a nasıl ulaşırızın cevabını aramak olduğunu söyledi.

200'ü aşkın kongre üyesiyle ellerini taşın altına koyduklarını dile getiren Dinç, "Bu imzalar bir Demirsporluluk sorgulaması değildir. Ama dünyanın bütün liglerinde idari ve sportif anlamda başarısız her kulüp idaresi, kendi kurullarınca sorgulanmıştır. Bu sezona baktığımızda, sportif anlamda başarısızlıklar devam ederken bunun üstüne bir de idari anlamda yaşanan sıkıntılar eklenmiştir. Kulüp tarihinde belki de ilk defa futbolcular üst üste dört kez antrenmana çıkamamış ve kulüp tesislerinin elektrikleri borç nedeniyle kesilmiştir" diye konuştu.

Bu imzalarla başlayan birlik sürecinin yine bütün kongre üyelerinin ve tribünlerin bir araya gelmesiyle devam edeceğini dile getiren Dinç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu birlik ve birliktelik, Adana Demirspor'a kalıcı gelir projesini vaat etme yerine uygulayacak yönetim ve yönetimlerin her zaman en büyük destekçisi olacaktır. Bu birlik, Adana Demirsporumuzun menfaatine gelecek zararlarda da bugün olduğu gibi görevinin bilincinde ve farkında olacaktır. Bu bütün Adana kamuoyu tarafından böyle bilinmelidir. Bu bir birlik, bu bir kalıcı gelir çağrısıdır. Bu Adana Demirspor'un 'Yarın' projesidir." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Demirsporlu 4 Kongre Üyesi, Yönetimin İstifasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement