Adana Derbisine Doğru - Son Dakika
Spor

Adana Derbisine Doğru

Adana Derbisine Doğru

PTT 1. Lig’de Adana derbisinde Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maçın aynı güzellikte başlayıp aynı güzellikte bitmesinin en büyük dilekleri olduğunu söyledi.

14.10.2014 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de Adana derbisinde Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, maçın aynı güzellikte başlayıp aynı güzellikte bitmesinin en büyük dilekleri olduğunu söyledi.

Eriş, yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları derbi maçı ile aynı haftada Galatasaray- Fenerbahçe maçının güzel bir tesadüf olduğunu söyledi. Adana derbisinin yıllardır süre gelen müthiş bir derbi olduğunu ifade eden Eriş, "Elbette ki;hedefimiz kazanmayı ve sıralamadaki yerimizin değişmesini istiyoruz. Sonuçta ölümüne bir maç değil. Tabii ki; ligin doğal karşılaşmalarından bir tanesi. Fakat ligimize renk veren, heyecan katan ve tüm Türkiye'nin dikkatlerini Adana'ya çekecek bir derbi. Bu müsabakanın kazanılması halinde bize getireceği çok ciddi bir maneviyatı olacaktır. İnşallah sağlıklı, güzel herkesin zevk alacağı, olaysız, kimsenin burnunun dahi kanamayacağı bir müsabaka olur" dedi.

"BU DERBİLER ADANA HALKININ YAŞAM SEVİNCİDİR"

Bugüne kadar oynanan maçlarda ciddi olaylar yaşanmamasının da sevindirici olduğunu kaydeden Eriş, "Bu hafta Süper Lig'de Galatasaray-Fenerbahçe derbisi ve PTT 1. Lig'de Adanaspor-Adana Demirspor maçları dünyanın sayılı maçlarından iki tanesi. Çok güzel bir zamanda çakışıyor. Her iki güzide kulüplere böylesi maçlar çok yakışıyor. Eminim bu derbiler Adana halkının yaşam sevincidir. Derbinin aynı güzellikte başlayıp aynı güzellikte bitmesi en büyük dileğimizdir" diye konuştu.

Öte yandan, Pazar günü Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başlayan turuncu-beyazlı takımda cezalı Emre Uğur Uruç Pazar günü takımdaki yerini alamayacak. A2 takım ile oynanan müsabakada kasığında ödem oluşan Tiago Bezerra antrenmanlara katılmazken, Olcay ise salonda çalıştı. Genç Samican ısınma hareketlerinin ardından düz koşu yaparken Fatih Şen'de çalışmayı kenardan izledi. Samsunspor maçının son dakikalarında sakatlanan Mehmet Sak ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Derbisine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement