Adana - Doğan Kitap Yazarlarına Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Adana - Doğan Kitap Yazarlarına Büyük İlgi

Adana - Doğan Kitap Yazarlarına Büyük İlgi

Doğan Kitap yazarlarına büyük ilgi ADANA'da bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen Çukurova Kitap Fuarı'na katılan Doğan Kitap yazarları Ali Kırca, Canan Tan, Hakan Günday, Nazlı Eray ve Enver Aysever'e, kitapseverler büyük ilgi gösterdi.

17.01.2015 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğan Kitap yazarlarına büyük ilgi

ADANA'da bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen Çukurova Kitap Fuarı'na katılan Doğan Kitap yazarları Ali Kırca, Canan Tan, Hakan Günday, Nazlı Eray ve Enver Aysever'e, kitapseverler büyük ilgi gösterdi.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde TÜYAP ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğiyle gerçekleştirilen fuara, binlerce kitapsever akın etti. Yarın sona erecek fuarda, okurlarıyla buluşan çok sayıda yazar, şair ve çizer hem söyleşilere hem de imza günlerine katıldı. Kitap tutkunları fuarda Doğan Kitap standında uzun kuyruklar oluşturdu. Doğan Kitap standında, Ali Kırca ve yazar Nazlı Eray, Canan Tan, Hakan Günday ve Enver Aysever, okurlarla söyleşti ve kitaplarını imzaladı. Yazar Enver Aysever, 'İstanbullu bir aşk yaşadığımız' konulu söyleşiye katılıp okurların sorularını da yanıtladı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Doğan Kitap Yazarlarına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement