Adana Engelliler 30 Dakika Başkan Vekilini Bekleyince Huzursuz Oldu - Son Dakika
Güncel

Adana Engelliler 30 Dakika Başkan Vekilini Bekleyince Huzursuz Oldu

Adana Engelliler 30 Dakika Başkan Vekilini Bekleyince Huzursuz Oldu

Engelliler 30 dakika başkan vekilini bekleyince huzursuz olduADANA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında engelsiz sinema izlemeye gelen engelli çocuklar, 30 dakika boyunca Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yalçın Akyol'u beklerken sıkıntılı anlar yaşadı.

22.09.2016 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Engelliler 30 dakika başkan vekilini bekleyince huzursuz oldu

ADANA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23. Uluslararası Adana Film Festivali kapsamında engelsiz sinema izlemeye gelen engelli çocuklar, 30 dakika boyunca Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yalçın Akyol'u beklerken sıkıntılı anlar yaşadı. Huzursuz olan çocukları görevliler sakinleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda saat 14.30'da gösterileceği açıklanan engelsiz sinema için, çeşitli kurumlardan farklı engelleri bulunan 7-15 yaşında çok sayıda çocuk getirildi. Gösterim saatinden önce CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, ünlü yazar Orhan Kemal'in oğlu Işık Öğütçü, Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya ve festival komitesinden görevliler protokoldeki yerlerini almalarına rağmen gösterim başlamadı. Sıkıllan ve bu yüzden huzursuz olan engelli çocuklarla görevliler ilgilenirken, 30 dakika sonra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yalçın Akyol, salona gözlerini siyah kurdele ile kapatmış halde, görevlilerin yardımı ile yürüyerek geldi.

Salona girdikten sonra verilen çiçeği gözleri kurdele ile kapalı halde alan Yalçın Akyol'un yerine oturtulmasının ardından diğer protokol üyeleride engellilerin neler hissettiğini anlayabilmek için gözlerini kurdele ile bağlayıp film izledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Engelliler 30 Dakika Başkan Vekilini Bekleyince Huzursuz Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement